BioGreens – combustibilul 100% natural al organismului omului modern

Oximoronul „tinerete fara batranete” nu mai este de mult o sintagma din basme, astazi este unul dintre motto-urile alegerilor din sfera beauty&health. Compania Zenyth Pharmaceuticals lanseaza BioGreens, un super-aliment vegan bazat doar pe ingrediente organice, 100% naturale. Andreea Marin si BioGreens va propun sa descoperiti noul trend in materie de nutritie: Super-Alimentele cu Super-Puteri!

BioGreens este un produs inovator, cu o formula complexa - primul „green“ de pe piata romaneasca in care sunt pusi la un loc germenii si lastarii cu algele, spirulina si Chlorella. Produsul constituie o sursa excelenta de vitamine, minerale, fibre si enzime. Compus din ingrediente 100% naturale, provenite din culturi certificate ecologic, BioGreens este recunoscut pentru super-alimentele din compozitia sa, precum: iarba de grau, iarba de orz, chlorella, spirulina, germenii de grau, de broccoli si orz, acerola.
Aceste ingrediente sunt si preferatele Andreei Marin, care a transformat plantele verzi si sucurile din aceste plante intr-un adevarat aliat in dieta femeii moderne.

Super-alimentele sunt ingredientul-cheie pentru o alimentatie perfecta. Conceptul de super-alimente este binecunoscut de adeptii dietelor raw, insa nu este strain nici consumatorilor de rand. Beneficiile consumului sunt numeroase, cum ar fi: cresterea calitatii vietii,  reducerea riscului de boli cronice, o silueta slim, reducerea riscului de cancer, intarirea imunitatii, scaderea nivelului de colesterol, revitalizarea organismului.

Este cunoscut faptul ca un consum continuu de carne si alimente rafinate, asociat cu stagnarea toxinelor in organism, creeaza un mediu acid, care favorizeaza aparitia celor mai diverse afectiuni.
Desi corpul uman este reglat automat de mecanismele sale, echilibrul acido-bazic poate fi dereglat si de alti factori externi, precum alimentatia bogata in produse de origine animala, in alimentele rafinate, dezechilibrele hormonale, somnul insuficient si chiar xenobioticele care intra in corp. Odata cu aceste dezechilibre ale balantei pH-ului din organism, acesta este predispus la aparitia diferitelor afectiuni infectioase sau inflamatorii.

Datorita compusilor sai, BioGreens este un cocktail de nutrienti naturali, concentrati, care au un rol semnificativ in procesul de alcanizare al organismului uman, ajutand astfel in combaterea aciditatii din organism si in reglarea echilibrului acido-bazic. Acest lucru a fost demonstrat in cadrul unui studiu clinic propriu Zenyth: 80% dintre cei care au urmat o cura de BioGreens au observat cresterea alcalinizarii plasmei (*studiu clinic propriu, cu o durata de 2 luni, pe doua populatii heterogene).

In toate formele sale, capsule sau pudra, Bigreens este un adevarat elixir al tineretii fara batranete care contine grau verde, spirulina, chlorella, orz verde, menta, germeni de grau, germeni de broccoli, germeni de orz si acerola sau, pe scurt spus, un cocktail de super-alimente! Suplimentul alimentar Biogreens are la baza alimente verzi ce contin elemente nutritive usor absorbite de organism, fiind recomandat celor care isi doresc un plus de energie, protectie antioxidanta si imunitate mai puternica, o metoda de detoxifiere naturala, de prevenire a imbatranirii si a efectelor nocive ale stresului, dar si pentru vegetarienii si veganii care se pot confrunta cu diverse carente nutritive.

Produsul BioGreens este disponibil sub forma de flacon cu 120 de capsule, flacon 100 g pudra si  cutie cu 28 plicuri x 4 g.
Pret Flacon cu 120 capsule - 79 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod