Bioclin a dezvoltat gama Multi-Gyn

Aceasta are la baza complexul bio-activ 2QR, derivat din Aloe Barbadensis si este conceputa pentru prevenirea si eliminarea disconfortului vaginal.
Aceasta are la baza complexul bio-activ 2QR, derivat din Aloe Barbadensis si este conceputa pentru prevenirea si eliminarea disconfortului vaginal.

Vulvovaginitele reprezinta cea mai raspandita forma de tulburare vaginala in randul femeilor. Scurgerile vaginale dezagreabile, mancarimea si usturimea locala sunt cele mai frecvente simptome. Netratata, o astfel de infectie poate sa migreze in tractul genital superior si poate determina in timp infertilitate sau poate fi cauza unei sarcini extrauterine.

Gelul de Aloe barbadensis stimuleaza sistemul imunitar, accelereaza procesul de vindecare si cicatrizare, are actiune antiinflamatoare, antipruriginoasa si echilibreaza pH-ul local.

Multi-Gyn Actigel este un gel bio-activ eficient in vaginite si vulvovaginite.
Reduce mancarimea si usturimea locala, inlatura scurgerile neplacute prin echilibrarea pH -ului local.
Se aplica local de 2 ori/zi ca tratament si ca preventie o aplicatie/zi.

Multi-Gyn Vaginal Douche este singurul irigator ergonomic ce respecta anatomia femeii, fiind usor si comod de folosit. Recomandat pentru igiena vaginala si prevenirea infectiilor vaginale.

Multi-Gyn Tablete se folosesc impreuna cu irigatorul pentru igiena vaginala. Sunt 100% naturale, fara parfum, conservanti, substante alergenice.

Multi-Gyn Femiwash – Spuma concentrata pentru igiena zilnica
Se foloseste zilnic pentru igiena intima.
Nu contine parfum, sapun,  conservanti. Hidrateaza si protejeaza tesuturile fara sa afecteze sistemul natural de aparare al tegumentului.

Produsele Bioclin Multi-Gyn nu au reactii adverse sau contraindicatii. Pot fi folosite si in timpul sarcinii sau in perioada alaptarii.

Preturi recomadate:
  • Actigel = 38,5 lei;
  • Irigator = 35,3 lei;
  • Femiwash = 41 lei;
  • Tablete = 30,50 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod