Beliema® de la Idelyn® își revigorează campania de succes – “Conversații intime”– și continuă misiunea educațională cu un nou personaj, specialist în ginecologie

Idelyn® este o companie axată pe sănătatea intimă a femeilor cu o gamă complexă de produse. Gama intimă Beliema® de la Idelyn® oferă susținerea completă în infecțiile vaginale provocate de ciuperci și bacterii.

În 2017, Beliema® a lansat o serie de filmulețe cu scopul de a crește gradul de informare al femeilor despre infecțiile vaginale și despre rolul și beneficiile produselor Beliema. Scurt metrajele prezentau 4 personaje ilustrate sub forma unor vagine vorbitoare care abordau, într-o manieră amuzantă, subiecte legate de sănătatea intimă. Acum, după aproape un an, Beliema revine cu noi discuții controversate și educative pentru femeile de pretutindeni.

Beliema®, brandul care are o gamă complexă de produse ce contribuie la stoparea candidozei și a bacteriilor vaginale, are misiunea de a desființa subiectele tabu legate de sănătate intimă și de a încuraja femeile să vorbească liber, fără rușine, despre sistemul lor reproducător.
Un studiu demonstrează că 60% dintre femeile care se confruntă cu o infecție vaginală, aleg să se trateze pe cont propriu, iar doar o treime dintre acestea ajung la medic după un tratament nereușit cu produsul ales.

Această campanie s-a născut ca o necesitate în urma unui studiu realizat la nivel regional conform căruia până la 67% dintre femeile care prezintă simptome de vaginită bacteriană, încep să se autotrateze cu orice produs fungic.

Cotinuând misiunea primei campanii, Beliema® vrea să aprofundeze cunoștințele femeilor și vine cu o continuare a scurt metrajelor. Odată cu noua campanie, Beliema® introduce și un nou personaj, pe doamna doctor ginecolog – Gina. Alături de ea apare și Vrabiutza, cu care discută noi subiecte despre sănătatea vaginală și căreia îi răspunde la toate curiozitățile pe care aceasta le are. Cu o serie de filmulețe de o durată scurtă și cu mesaje clare, noua campanie dorește să continue înlăturarea îndoielilor și incertitudinilor pe care femeile le-ar putea avea.
Un alt pas îndrăzneț pe care brandul Beliema® și-l asumă este acela de a-și continua misiunea de a pune capăt dezinformării și de a ajuta femeile să își înțeleagă propriul corp.

Conținutul este disponibil pe site-ul oficial al brandului - https://www.idelyn.ro și pe canalul de YouTube – Idelyn RO.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod