Bayer a lansat Priorin. Pentru că părul rezistent este o prioritate!

In ultimii 150 de ani inovatiile Bayer au contribuit la imbunatirea calitatii vietii oamenilor. Lansarea Priorin capsule si sampon vine sa intareasca aceasta misiune continua.
Ingredientele cu efecte dovedite in studiile clinice iti redau frumusetea si  rezistenta parului, intotdeauna o prioritate!

Un par sanatos si plin de vitalitate te ajuta sa iti reinventezi look-ul si iti defineste imaginea. Firele de par gasite pe perna, pe perie sau cele pierdute dupa dus te fac sa te gandesti de doua ori la urmatoare schimbare de look. Daca numeri mai mult de 100 de fire de par cazute pe zi, acest lucru poate fi un semn de aparitie a alopeciei (cadere excesiva a parului).

PRIORIN iti sustine parul, facandu-l puternic chiar de la nivelul pielii capului pentru ca ajuta radacina din interior.
Folosit ca parte a unui program de ingrijire a parului, sprijina atat structura firului de par cat si cresterea acestuia.

Cele mai noi studii clinice au scos la lumina cateva ingrediente cheie care dau intr-adevar rezultate in rezolvarea problemelor legate de sanatatea firelor capilare. Ingredientele cheie de la baza produselor Priorin sunt Biotina, L-Cistina, Extractul de Mei si Acidul pantotenic. Intrucat deficientele nutritionale sunt o cauza majora a caderii parului, noua formula asigura furnizarea de nutrienti esentiali si elemente de sinteza a cheratinei, pentru mentinerea unui par sanatos.

Concret, capsulele Priorin refac rezervele de cheratina (suplimentand L-cistina si biotina), asigura firelor de par micronutrientii esentiali cresterii (extractul de mei si uleiul de germeni de grau), imbunatatesc microcirculatia sangelui la nivelul scalpului si reduc inflamatiile de la nivelul foliculilor de par si sprijina metabolismul celular (prin pantotenatul e calciu si miliacin).

PRIORIN Sampon pentru par normal si uscat,  intregeste programul de ingrijire a parului cu Priorin capsule.
Parul tau este ingrijit delicat si intens in acelasi timp. Ingredientele naturale din PRIORIN sampon ofera parului substante nutritive esentiale si dau stralucire si volum.

Efectele sunt atribuite ingredientelor sale: extracte naturale din plante, extractul de mei, provitamina B5 si glicoproteine.

Asa cum bine stiti, orice program de ingrijire a parului dureaza de la 3 pana la 6 luni. Se recomanda ca Priorin sa fie folosit pe aceeasi perioada pentru rezultatele vizibile.

Cu PRIORIN vei obtine rezultatul dorit!  - Descoperi frumusetea parului rezistent!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod