BARZA lansează în România Elvie Trainer

Elvie Trainer - dispozitiv multi-premiat pentru exerciții Kegel
Ce este Elvie Trainer?

BARZA prezintă Elvie Trainer - cel mai inteligent dispozitiv din lume special conceput pentru antrenarea mușchilor pelvieni prin exercițiile Kegel. Este mic, confortabil, discret și portabil. Elvie Trainer utilizează o tehnologie patentată prin care întărește și tonifică mușchii pelvieni, pentru un mai bun control al vezicii urinare, recuperare postnatală și îmbunătățirea vieții sexuale.

Elvie Trainer folosește tehnologia biofeedback-ului pentru a detecta direcția contracției musculare și a alerta utilizatoarele dacă efectuează exercițiile incorect. Este recomandat de peste 800 de specialiști în sănătate și wellness din toată lumea. A câștigat mai mult de 15 premii pentru design și inovație, inclusiv distincțiile „Cel mai bun gadget” – Mumii Family Awards (2017) și „Cea mai bună alegere pentru un produs de recuperare corporală – babyMaternity Awards (2017).  

    Dispozitiv inteligent pentru antrenarea mușchilor pelvieni, cu feedback instant și ghidare;
    6 exerciții amuzante și unice;
    4 nivele diferite: antrenament, începător, intermediar, avansat;
    5 minute de antrenament și memento-uri motivaționale;
    Aplicație gratuită, ușor de utilizat, care monitorizează progresul;
    Încărcare wireless printr-o carcasă discretă.  

De ce este important Elvie Trainer?


1.    Ajută la susținerea sarcinii și recuperarea postnatală
Conform statisticilor, 1 din 3 femei și mai bine de 80% dintre gravide și proaspete mămici se confruntă cu slăbirea mușchilor pelvieni. Pentru a antrena această parte a corpului se efectuează exercițiile Kegel, care, practicate în mod regulat în perioada sarcinii, îmbunătățesc sănătatea intimă, accentuează puterea toracelui, ajută la controlul vezicii urinare și la susținerea sarcinii.
Totodată, prin antrenarea mușchilor pelvieni se poate împiedica ruperea mușchiului abdomenului în timpul sarcinii. În plus, exercițiile Kegel pot fi continuate și după naștere pentru a ajuta mușchii pelvieni să se recupereze și să-și recapete forța.

2.    Previne prolapsul organelor pelviene
Mușchii pelvieni conectează coccisul de osul pubian. Rolul lor este de a susține organele interne și intestinele, de a asigura controlul vezicii urinare, iar împreună cu mușchii abdominali susțin coloana vertebrală.
Odată cu înaintarea în vârstă, pentru femei există riscul ca mușchii pelvieni și ligamentele care îi susțin să se relaxeze, având ca efect deformarea uterului, a vezicii urinare și a țesutului rectal. Acest lucru poate cauza incontinență urinară, dureri de spate și disconfort în timpul actului sexual. Exercițiile pentru această categorie de mușchi sunt recomandate de către specialiștii în sănătate din toată lumea, iar efecturea corectă a acestora ameliorează simptomele în peste 70% din cazuri.

3.    Îmbunătățește viața sexuală
Prin efectuarea exercițiilor Kegel cu Elvie Trainer, contracția ritmică a mușchiului pubococcigian îl ajută să se tonifieze, iar viața sexuală se va îmbunătăți considerabil pentru că senzațiile vor fi mai intense, iar orgasmul mai accentuat.
Specialiștii recomandă efectuarea de exerciții de 3 ori pe săptămână, pentru 5 minute pe zi. Cu ajutorul carcasei discrete și portabile ce poate fi folosită și ca încărcător, exercițiile cu Elvie Trainer pot fi efectuate oricând, oriunde. Antrenamentele efeciente și ușor de urmat au fost create de experți de la Imperial College din Londra și Universitatea Oxford.

Cum funcționează Elvie Trainer?


Elvie Trainer se introduce în vagin și se conectează la aplicația care va ghida utilizatoarea pe parcusul a 5 minute de antrenament. Senzorii de forță și mișcare ai lui Elvie Trainer măsoară mișcarea mușchilor pelvieni, iar exercițiile pot fi vizualizate în timp real, în aplicație. Aplicația urmărește progresul, corectează tehnica folosită, instruiește utilizatoarea pe parcurul diferitelor nivele de dificultate și permite stabilirea unor obiective personale.

Detaliile produsului Elvie Trainer:
    vizualizarea istoricului antrenamentelor și rezultatelor;
    material: silicon medical
    Perioada de încărcare de 1 oră, perioadă de utilizare de 1 lună pentru uz normal;
    Dimensiuni: 35x30x80 mm
Pentru informații suplimentare despre produs, puteți accesa: http://kegeltrainer.ro/ și
https://www.testulbarza.ro/product/elvie-trainer/


Din 1995, de când a apărut pe piața din România primul test de sarcină, BARZA a rămas un partener de încredere, care a căutat permanent să vină cu produse și soluții inovatoare, adaptate așteptărilor și nevoilor reale ale femeilor.
O afacere de familie care a început ca un proiect temerar este astăzi un business antreprenorial de succes, validat de încrederea consumatorilor şi a medicilor care recomandă produsele BARZA de mai bine de 20 de ani!
La 15 ani de existenţă, în 2010, Barza a primit statutul de “Produs recomandat de Societatea de Obstetrică şi Ginecologie din România”, un veritabil indicator al calității.
Pentru  că misiunea Barza este de a oferi produse inovatoare pentru îmbunătățirea vieții femeilor, lansează Elvie Trainer, dispozitivul pentru exerciții Kegel numărul 1 in lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod