Bacterii bune - pentru sanatatea intregii familii pe timpul verii

Este vara, plecam in vacanta, mancam in oras, bebelusii nostri au colici si copiii se baloneaza de la mancare. Sunt citeva dintre situatiile intalnite in fiecare familie pe timpul verii si al vacantei.  
Vara aceasta pe piata romaneasca s-a lansat o gama noua de produse probiotice dedicata celor preocupati  de starea lor de sanatate - o gama de produse de ultima generatie, cu continut probiotic, prebiotic (sustine probioticele in functiile lor intestinale) si simbiotic (impletirea sinergica a primelor doua caracteristici, pentru mentinerea unei stari bune de sanatate).

Fiecare din aceste produse are in compozitia sa miliarde de de micro-organisme selectate atent din mai multe tulpini de bacterii acido-lactice.

Probioticele sunt microrganisme vii care se afla in mod fiziologic in tractul gastrointestinal si joaca un rol esential in digestie si imunitate. Lactacare contine produse concepute si fabricate pentru situatii diferite de viata si pentru varste diferite, selectia optima de mai multe tulpini de bacterii acido-lactice, in functie de indicatia administrarii.

Produsele gamei Lactacare beneficiaza de un invelis protector unic, patentat, produs prin crio-tehnologie, astfel incat 80-90% din bacteriile acido-lactice crio-protejate ingerate ajung vii in intestin, prastrandu-si capacitatea de colonizare si multiplicare.

Ambalajul ActiveVial in care sunt comercializate aceste produse este, de asemenea patentat, avand rol de protectie fata de mediul exterior, avand capacitatea de a absorbi umezeala si de a prelungi durata de viabilitate a micro-organismelor din compozitia produsul.

Produsele din gama Lactare adreseaza nevoi unice! Fiecare dintre produse contine combinatii unice de tulpini de bacterii vii de mai multe genuri diferite si sunt produse simbiotice: adica contin atat bacterii probiotice cat si fibre prebiotice cu lant scurt. 

Lactacare Kids (plicuri) - Combinatie unica de bacterii acido-lactice pentru inhibarea bacteriilor patogene si reechilibrarea florei intestinale si Actilight® (fibre fructo-oligo-zaharidice cu lant scurt care sustin actiunea bacteriilor acido-lactice in intestin).

Beneficii:
•    Amelioreaza colicile, reactiile alergice (de tipul dermatitei atopice), reactiile intolerantei la lactoza.
•    Produsul nu contine lactoza si se poate administra impreuna cu tratamentul antibiotic pentru protectia florei intestinale saprofite.
•    Se poate amesteca in formula de lapte adusa la temperatura camerei, in lichide reci (apa, ceai, suc de fructe), in iaurt sau masa de cereale.
•    Are un gust placut de vanilie pe care bebelusul il va adora.
•    Fiecare doza (un plic pe zi) furnizeaza 5 miliarde de bacterii vii din 2 tulpini diferite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod