Arpis International lanseaza sosuri pentru paste

Arpis International lanseaza sosurile pentru paste
Sosurile Pasta D’oro de la Arpis au toate aceste calitati: sunt obtinute din ingrediente naturale (rosii si verdeturi proaspete), sunt pasteurizate si nu contin conservanti, coloranti sau gluten, sunt usor de folosit si satisfac cele mai exigente gusturi – au o culoare apetisanta, textura deosebita si nu inultimul rand sunt foarte gustoase. Sunt disponibile pe piata in 5 sortimente: rosii cu busuioc, branza ricotta a la vodka, rosii cu legume, ton cu masline si masline zingara.

In perioada iunie – august 2008 aceste sosuri se distribuie in supermarketuri si hipermarketuri intr-un pack 1+1 alaturi de premiatele paste D’oro de 500gr.
Pret recomandat: 5.9 lei
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andrei_Boss pe 28 Iul 2009, 14:43
    sal

    PAi de unde esti u??? K si eu am vazut pe Fata aia la o degustare??? or fi mai multe??? :))

    0
    0

  • emil_nebunu pe 13 Iul 2009, 21:10
    sal

    Pe bune ??? au o Grasomega de 90 KG la prezentare??? pai astia sunt nebuni,ca se fac naiba de rasul curcilor cu unflatura aia.

    0
    0

  • Mihai pe 12 Iul 2009, 16:35
    arpis prin Interez

    am avut onoarea sa degust si eu niste paste Arpis cu sosurile sus amintite. DOar ca acolo la degustare am zarit o balena de 90 de KG care ma intreba dak doresc sa degust produsul lor...:)) ce tare ,fac reclama la niste paste cu o BALENA:)) Traiasca ARPIS sunt cei mai tari comicari.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod