Apicolele pentru copii - produsele care sustin sistemul imunitar al celor mici in sezonul rece

Sezonul rece aduce schimbări bruște de temperatură iar cei mai expuși la astfel de condiții sunt copiii. De aceea, pentru evitarea stărilor de răceală, febră și dureri în gât, Vegis.ro recomandă produse naturale, sănătoase pentru creșterea și intarirea imunității copiilor. Produsele apicole create special pentru copii sunt optiunea recomandata de echipa Vegis.ro, acestea fiind ideale atat ca tratament, cat si ca preventie.

Calitatea principală a produselor apicole dedicate copiilor este dată de faptul că sunt 100% naturale și nu conțin niciun fel de substanță activă cu care să se obișnuiască organismul, iar astfel acestea pot fi consumate pentru o perioadă îndelungată de timp, fără prezența efectelor secundare.

Borcanul copiilor veseli este un amestec natural de miere, plante, fructe, uleiuri și semințe ce ocrotesc sănătatea celor mici. Acesta susține functionarea normală a sistemului imunitar și rezistența naturală a organismului si contine miere, polen, fructe de goji, nuci caju, caise, păstură, lăptișor de matca, coajă de scorțișoară. Este creat special pentru copii, cu o aroma plăcuta, prezentate într-un ambalaj prietenos si vesel, astfel incat trezește curiozitatea și îi îndeamnă pe cei mici sa-l savureze cu placere.

Gatulet fericit este un spray pe baza de propolis produs pentru copii, care trateaza cu succes afectiunile gatului, 100% natural si fara alcool. Acesta imbunatateste rapid simptomele gatului iritat si creeaza o stare de bine celor mici. Produsele apicole dedicate copiilor îi feresc pe aceștia de amenințările sezonului: gripă, răceală, febră și dureri în gât și îi ajută să lupte eficient cu infecțiile. Conținutul produselor pe bază de ingrediente apicole precum miere, polen, propolis, păstură și lăptișor de matcă ajută organismul copiilor să extragă o multitudine de vitamine, proteine, aminoacizi și glucide, benefice pentru echilibrul organismului.



Produsele apicole au calități deosebite de refacere și stimulare a celuleor nervoase, sunt suplimente excelente pentru energie, reglează perfect funcțiile digestive și intestinale și susțin funcționarea normală a sistemului imunitar și rezistența naturală a organismului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod