Apa si namolul sapropelic stimuleaza functia ovarelor

La Danubius Health Spa Resort te poti trata si de infertilitate. Toate incercarile de pana acum ti-au esuat? Da o sansa namolului terapeutic. Provine din surse nepoluate sau contaminate, este antiinflamator, vasodilatator si stimuleaza hormonal.
Suzana Pretorian, medic specialist in balneologie in cadrul Danubius Health Spa Resort Sovata spune: ”Prin continutul ridicat de sare, apa si namolul sapropelic extrase din Lacul Ursu au efect antiinflamator, resorbtiv si biotrofic, prin urmare dilata trompele uterine prin resorbtia lichidului intercelular secundar anexitelor repetate, inmoaie aderentele prezente de regula in bolile inflamatorii pelvine, activeaza vascularizatia locala, pregatind uterul pentru buna implantare a embrionului.”

„Prin continutul ridicat de hormoni naturali estrogen si progesteron-like, apa si namolul sapropelic stimuleaza functia ovarelor si a hipofizei (dirijorul orchestrei hormonale), in paralel cu acordarea fina a functiei hipotalamusului (dirijorul retelei neuro-psiho-imuno-endocrine a organismului)”, adauga specialistul.

Climatul sedativ al statiunii Sovata are efect intens relaxant in infertilitatea de cauza psihogena sau stresul cronic supraadaugat altor cauze.  Aceste efecte pluristructurale, sincrone, de finete, inseamna in esenta: intinerirea si repunerea in forma a sistemului reproducator si a intregului organism.

Da o sansa namolului terapeutic.
Il gasesti la Danubius Health Spa Resort.
www.danubiushotels.com/ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod