Analize medicale gratuit

Se ştie deja că este mult mai uşor să prevenim decât să tratăm, motiv pentru care analizele medicale sunt deosebit de importante. Pentru a veni în sprijinul pacienţilor, Brotac Medical Center pune la dispoziţia pacienţilor pachete de analize medicale gratuite.

Misiunea noastra este să le oferim pacienţilor noştri condiţii prielnice şi adecvate nevoilor individuale , dar totodată ne-am propus să dezvoltăm medicina preventivă , prin educarea şi recomandarea controalelor şi analizelor periodice pentru a preîntâmpina posibile afecţiuni.

Clinica noastră vă poate oferi toată gama de analize atât cu plata integrală cât şi decontate de Casa Naţională de Sănătate. Pentru a beneficia de analizele decontate, vă rugăm să vă prezentaţi cu biletul de trimitere  (medic familie/ medic specialist) în contract cu Casa de Asigurări şi Sănătate”, susţin reprezentanţii clinicii Brotac Medical Center.

În plus, ca asigurat, pacientul care se adresează centrului medical poate beneficia de reabilitare medicală şi balneologie, îngrijiri la domiciliu, medicină de familie, medicina muncii, medicină internă, cardiologie, diabet şi boli de nutriţie, endocrinologie, ginecologie, ortopedie, geriatrie, neurologie şi analize medicale efectuate la laboratorul acreditat RENAR.

De asemenea, clinica oferă şi spitalizare continuă şi de zi şi are parteneriate cu spitalele din sistemul sanitar public. Programează-te la 021.9406 si fă-ţi analizele gratuit!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod