Amway lansează gama de îngrijire orală Glister Kids, concepută special pentru nevoile copiilor

Amway România anunță lansarea Glister Kids, cea mai nouă extensie a gamei Glister, marcă de încredere de produse de igienă orală, folosită de generații la rând. Produsele Glister pentru copii sunt concepute special pentru nevoile copiilor cu vârsta de minimum doi ani.

Gama Glister Kids cuprinde pastă de dinți și periuță de dinți care, împreună, transformă periajul într-o activitate distractivă și îl ajută pe copilul dumneavoastră să își dezvolte obiceiuri pozitive de igienă orală zilnică.
Pasta de dinți cu fluorură de sodiu și acțiune multiplă (19,49 lei) are gust de căpșuni și conține formula REMINACT care curăță sigur și blând, îngrijind în același timp dinții și gingiile în dezvoltare și oferind protecție împotriva apariției cariilor dentare.


Formula exclusivă REMINACT, cu conținut de fluorură de sodiu reface nivelul natural al mineralelor esențiale din dinți, precum calciul și fosforul.


Formula cu fluorură de sodiu este concepută special pentru necesitățile copiilor cu vârsta de minimum doi ani, ajutând la prevenirea cariilor și afecțiunilor gingivale și repară cariile aflate în stadiul incipient.
Mascota mărcii, Patches, ursulețul panda, este prezentă pe ambalajul tubului de pastă de dinți și va transmite cu siguranță emoții pozitive în timp ce copilul dumneavoastră își periază dinții.


Periuțele de dinți Glister Kids (48,59 lei) fac ca periajul să fie foarte distractiv, datorită culorilor vesele și modelului atrăgător.

Perii moi, rotunjiți, precum și mânerul confortabil, ușor de ținut în mână, sunt special concepute pentru cei mici, oferind o manevrabilitate excelentă.


Periuțele de dinți Glister Kids curăță eficient toți dinții, inclusiv dinții posteriori, mai greu accesibili, protejând gingiile delicate. Fără BPA, PVS sau ftalați, acestea sunt disponibile la set de patru bucăți în patru combinații de culori individuale.  


Gama de produse Glister Kids  se adresează copiilor de minimum 2 ani și dorește să încurajeze atât părinții, cât și copii acestora, să își dezvolte și consolideze obiceiurile pozitive ale îngrijirii orale zilnice.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod