Alli: tratament pentru slabit fara prescriptie medicala si in Romania

Alli este primul si singurul tratament pentru scaderea in greutate, cu eficacitate dovedita clinic, aprobat in U.E., disponibil in farmaciile din Romania fara prescriptie medicala.
Alli recompenseaza eforturile sustinute ale utilizatorilor dispusi sa respecte o dieta hipocalorica, cu un continut redus de grasimi si, folosit in asociere cu programul alli, ii ajuta sa adopte, pe termen lung, o dieta si un stil de viata sanatoase. Pentru a beneficia de ajutor pentru scaderea in greutate si de indrumare pentru atingerea scopurilor propuse, utilizatorii alli vor primi un ghid gratuit, disponibil in farmacii, care va include si un jurnal alimentar.

De asemenea, acestia vor avea acces liber la un program online de suport cu informatii si instrumente, printre care se numara:

  • o gama larga de retete cu un continut sarac in grasimi;
  • optiuni alimentare sanatoase;
  • un instrument de calcul al IMC;
  • sfaturi despre cum pot adopta un stil de viata mai activ.

O scadere treptata, de 5-10% din greutatea corporala, atrage imbunatatirea semnificativa a sanatatii fizice si a starii emotionale de bine.


Cum se administreaza alli?

alli capsule contine orlistat 60 mg.
alli este indicat pentru scaderea in greutate la adulti supraponderali, cu varsta de 18 ani si peste, cu un IMC =28 kg/m2, atunci cand este folosit in asociere cu o dieta hipocalorica, cu un continut redus de grasimi.
Doza recomandata de alli este o capsula de 60 mg de trei ori pe zi la mesele care contin grasimi. Se recomanda citirea prospectului.

  • Ingredientul activ al alli este orlistat 60 mg;
  • Orlistat actioneaza local la nivelul tubului digestiv blocand absorbtia a aproximativ 25% din grasimi, actionand local, absorbtia ingredientului activ in circulatia sangvina este minima (sub 2%);
  • Orlistat 120 mg este disponibil pe piata din 1999, doar pe baza de prescriptie medicala;
  • Profilul de siguranta si eficacitate al orlistat este bine documentat si a fost stabilit prin intermediul datelor provenite din peste 100 de studii clinice;
  • alli (orlistat 60 mg) a fost lansat in SUA în iunie 2007 ca fiind singurul tratament pentru scaderea in greutate aprobat de Food and Drug Administration (FDA) si care poate fi eliberat fara prescriptie medicala.

Medicamentul este disponibil incepand de astazi in farmacii la pretul de:
  • 170 ron - 42 capsule (tratament pentru 2 saptamani);
  • 250 ron - 84 capsule (tratament pentru 4 saptamani).
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • georgeta pe 12 Sep 2014, 19:37
    alii

    Buna ziua, va rog sa-mi spuneti de ce nu se mai gaseste medicamentul Alli.Cu ajutorul acestui medicament am slabit frumos cam 10 kg,in conditiile in care sufar de tiroida autoimuna.Am incercat xenical,insa fara rezultat.

    0
    0

  • codruta savin pe 5 Nov 2013, 06:52
    tratament cu medicamentul alli

    personal sant de acord cu alli este un medicament care te ajuta an curele de slabire

    0
    0

  • Ada pe 25 Iun 2009, 16:33
    Informatii despre Alli

    Poti gasi mai multe informatii pe http://www.pastiledeslabit.ro/alli-capsule-pastile-de-slabit-orlistat/ Cred ca acolo este scris prospectul... si la capitolul reactii adverse sunt trecute destul de multe... inclusiv hepatita... Toate articolele ridica in slavi Alli insa aici poti gasi toate detaliile despre pastilelea astea... inclusiv despre cum sa numeri caloriile si gramele de grasime mancate la fiecare masa... E cel mai documentat articol pe care l-am citit.

    0
    0

  • flower_power pe 17 Iun 2009, 00:19
    alli

    am nevoie de mai multe info despre alli!este cineva care l-a folosit si a obtinut rezultate?si ce inseamna timp...cand vb de alli?poate aveti sugestii si pt dieta?merci!

    0
    0

  • alli pe 5 Iun 2009, 00:35
    alli

    Am reusit sa gasesc in sfarsit alli de cumparat online de pe http://www.farmaciastejara.ro/alli-capsule-pentru-slabit-p-2096.html e cam scumpicel dar sper sa merite...atentie inainte de a-l cumpara calculati greutatea si indicele de masa corporala...asta ca sa nu dati banii degeaba...nu e pt cei ce vor sa slabeasca putin..e pt cei ce vor sa slabeasca mai mult

    0
    0

  • gabriela pe 4 Mai 2009, 09:25
    BD80

    Sunt de acord cu o dieta echilibrata si sport dar as incerca si acesta pastila(slabesc f greu). Pentru Herbalife:si pastilele dvs,contin conservanti sau alte chimicale si pe mine personal nu m-au ajutat deloc.

    0
    0

  • Elena Popescu pe 29 Apr 2009, 12:57
    tratament pentru slabire

    Personal nu sint deacord cu MEDICAMENTELE pentru slabit.Agreez si am obtinut rezultate foarte bune si ma mentin cu produse si programe de nutritie cu plante si ierburi. Cine doreste un sfat sa-mi scrie la herbadinalife@yahoo.com siva dau detalii.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod