Albirea dentara - secretul unui zambet impecabil

Ce poate fi mai frumos decat un zambet perfect? Cheia succesului in viata sta, uneori, in mici amanunte. Multe persoane s-au nascut cu un zambet impecabil, dar acum gratie procedurilor de albire dentara, zambetul impecabil este la indemana oricaruia dintre noi. Si, in doar o ora, puteti pleca din cabinetului stomatologului cu un zambet absolut ravasitor.

"Una dintre cele mai moderne si avansate metode de albire este cea cu lampa LED, care emite lumina la un spectru optim pentru activarea gelului de albire, cu o intensitate a luminii de 100% mai mare decât cea mai apropiată lampă competitivă.

Numarul romanilor care trec pragul cabinetului stomatologic si solicita o astfel de procedura este in crestere. Fiind o metoda de albire foarte moderna, cu un spectrum larg în ceea ce privește diferite concentrații de substanța de albire (preoxid de hidrogen 6-25%) si intensității diferite (de la low -medium - high) pacientisolicita foarte des albirea mai ales in perioadă in vara. Si, cum procedura cu lampa zoom este una costisitoare, pentru pacienții cu buget mic exista metode de albire la domiciliu, cu un kit de albire de la Philips zoom.
Pacientii trebuie sa tina cont ca, pentru a păstra o nuanță de alb a dintilor, este nevoie de o igienizare foarte buna si un control periodic la medical stomatolog
”, spune medicul stomatolog Jona Yousif, clinica Ident Total Care

In ceea ce priveste efectele negative asupra danturii, parerile specialistilor sunt impartite. “Depinde de structura smalțul si cat de des e repetata procedura, la acțiuni repetate într-o perioada foarte scurta, gen 2 albiri în 12 luni, se poate pierde din structura dentara, poate aparea o sensibilitate și crește numărul de carii dentare.”, declara medicul.

Ca dupa orice procedura stomatologica, exista si anumite interdictii.

Medicul stomatolog are anumite recomandari, mai ales dupa ce pacientul a suportat o albire a dintilor.  “La un pacient fumător de un pachet de țigări si consumator de cafea perioada de albire se poate reduce la jumatate (6 luni). Asta in conditiile in care in mod normal albirea dentara ține 12-24 de luni. Imediat dupa procedura nu mancam rosii, nu bem Cola sau alte sucuri colorate, evitam fumatul”, spune Jona Yousif. Detalii despre albire, costuri si riscuri gasiti pe www.ident.com.ro.
Costul unei astfel de proceduri este cuprins intre 1100-1600 ron. Procedura dureaza intre pentru 30-60 de minute.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod