Ai multe nopți albe? Colorează-le cu vise frumoase!

Mai bine de jumătate din populaţia marilor orașe se confruntă cu probleme legate de somn… Agitația zilnică, stresul, oboseala psihică, munca pe timp de noapte lasă urme tot mai vizibile asupra funcționării organismului.

Fără un somn odihnitor si calitativ, creierul nu mai poate acționa la capacitate maximă și sa reia ritmul tonic din ziua următoare, astfel că, multe dintre sistemele sale sunt afectate negativ. După o vreme pot apărea problemele de concentrare, iritabilitatea, somnolență excesivă, încetinirea vitezei îndeplinirii sarcinilor la birou sau acasă.

Somnul poate fi la un moment dat dirijat să devină plăcut şi odihnitor.

Gama Bien Dormir este concepută ca un ajutor atunci când aveți dificultăţi la adormire. Produsele se bazează pe  extracte vegetale standardizate, atent selectate pentru a conferi un somn liniştit, odihnitor, ce nu dau dependenţă şi pot fi utilizate continuu până la 4 săptămâni.

Gama conține:

Bien Dormir Melatonină Forte (conține extract uscat de passiflora,muşeţel si melatonină)

Bien Dormir Valeriană Forte (conține extract uscat de valeriană, passiflora, muşeţel)

Muşeţelul / Matricaria chamomilla are efecte benfice în stările de nelinişte, tulburări ale stărilor afective, dificultăţi de adormire, somn agitat.

Efectul sedativ al muşeţelului este potenţat de administrarea concomitentă cu passiflora.

Passiflora / Passiflora incarnata este recomandată în stările de neurastenie, epuizare nervoasă, insomnie, nevralgie, stres, anxietate. Acţiunea sedativă a plantei se datorează sinergismului creat de componentele active din plantă denumite flavonoide psihoactive.

Bien Dormir Melatonină Forte contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi şi la atenuarea tulburărilor de somn. Spre deosebire de somnul indus de medicamentele de sinteză, cel indus de Bien Dormir Melatonină Forte este însoţit la trezire de un sentiment de relaxare, fără somnolenţă reziduală.

Melatonina este un hormon endocrin responsabil de reglarea ritmului circadian.
Odată cu creşterea nivelului de melatonină, se instalează starea de somnolenţă şi apoi somnul. Administrarea pe cale orală a melatoninei se recomandă astfel pentru rezolvarea tulburărilor de somn legate de stres, vârstă, munca pe timp de noapte sau în spaţii lipsite de lumină naturală, perturbarea bioritmului cauzată de decalajele de fus orar.â


Bien Dormir Valeriană Forte produce o stare de relaxare necesară instalării somnului, îmbunătăţeşte calitatea acestuia, asigurând funcţionarea organismului în condiţii optime.

Bien Dormir Valeriană Forte vine în sprijinul persoanelor care au tulburări privind durata şi calitatea  somnului, stări de nelinişte, stres, tensiune nervoasă.

Valeriana are acţiune sedativă.

Extractul de valeriană este prescris ca sedativ în stări de agitaţie nervoasă, dificultăţi de adormire, somn agitat, epuizare nervoasă. Valeriana induce somnul, iar la trezire nu apare starea de somnolenţă reziduală specifică administrării hipnoticelor de sinteză.

Preț recomandat în farmacii: 13 ron Bien Dormir Valeriană Forte și 15 ron Bien Dormir Melatonină Forte.

Informează-te pe www.biendormir.ro sau facebook.com/LaboratoareleFiterman

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod