Activit Probiotic pentru sistemul imunitar


Este suplimentul alimentar Ropharma care vine în sprijinul persoanelor care se lupta cu probleme ale tractului digestiv prin ehilibrarea microflorei intestinale şi asigurarea unui mediu favorabil pentru creşterea şi dezvoltarea bacteriilor benefice care colonizează în mod natural intestinul.
Lactobacillus acidophilus este cea mai răspândită bacterie benefică din intestinul uman, iar calităţile sale sunt studiate de cercetători încă din 1925. O tulpină a acestei bacterii este unul dintre cei mai importanţi susţinători ai sistemului imunitar şi tulpină DDS-1 suprimă dezvoltarea tumorilor canceroase.

Lactobacillus bulgaricus este bun pentru digestie. Acest probiotic ţine la distanţă agenţii patogeni care ar putea infectă aparatul digestiv. De asemenea, are un rol esenţial în suprimarea reacţiilor proinflamatorii din corp, prevenind astfel deteriorarea ţesuturilor.

Lactobacillus casei trăieşte în iaurturi şi este cea mai puternică „armă“ împotriva infecţiei cu bacteria Listeria, care da listerioză, o boală letală pentru 30% din cei infectaţi.

Streptococcus thermophilus este streptococ „bun“. Are rol antioxidant, dar ar putea fi eficient şi pentru combaterea tumorilor canceroase de la nivelul colonului.

Activit Probiotic poate fi administrat de 3 ori pe zi, în timpul meselor, dizolvat/amestecat într-un pahar de lapte, apă, suc sau alimente.
Nu este indicată folosirea băuturilor/alimentelor fierbinţi,iar
în cazul tratamentului cu antibiotice se administrează la 3 ore după antibiotic.

Acţiune terapeutică:
  • reglarea tranzitului în caz de diaree
  • reglarea tranzitului în caz de constipaţie,
  • menţinerea unui sistem imunitar robust prin efectele imunomodulatoare (Lactobaccilus casei), ehilibrarea microflorei intestinale (Lactobaccilus rhamnosus),
  • asigurarea unui mediu favorabil pentru creşterea şi dezvoltarea bacteriilor benefice care colonizează în mod natural intestinul (Lactobaccilus bulgaricus),
  • ameliorarea colicilor intestinale, reglarea tranzitului în cazul diareei de călătorie cauzată de schimbarea alimentaţiei (Lactobaccilus thermophilus),
  • combaterea constipaţiei prin aportul de fibre alimentare solubile, sutinrea acţiunii probioticelor (inulină).

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod