Academia de Sanatate Ropharma - un nou concept de informare, preventie si tratament

Ropharma lanseaza Academia de Sanatate, un nou concept de informare, preventie si tratament. In fiecare luna, Academia de Sanatate Ropharma va aduce cate o abordare noua a celor mai des intalnite afectiuni in functie de perioada si va veni cu solutii si sfaturi utile de preventie sau tratament sub forma unor lectii gratuite de sanatate.

Pentru ca pune mereu sanatatea pe primul loc, Ropharma urmareste in mod constant sa impartaseasca cunostintele cu membrii comunitatii, sa se dezvolte si sa ofere continuu solutii naturale, practice si convenabile.

Astfel a luat nastere Academia de Sanatate Ropharma, care isi propune sa va fie mereu alaturi si de ajutor cu lectii de sanatate, atunci cand aveti nevoie de un tratament, de sfatul unui specialist sau de indrumarea unui prieten.

Ravnim la sanatate in fiecare clipa. Dar sanatatea trebuie doar pastrata, iar cheia sta in echilibru! De aceea, Academia de Sanatate Ropharma aduce la un loc invitati speciali care sa asigure o informare rapida si corecta, adaptata unei vieti in permanenta schimbare. Atunci cand sanatatea pune multe semne de intrebare, medici romani, specialişti de renume, nutritionisti sau personal traineri daruiesc un strop din ştiinta lor: raspund intrebarilor dumneavoastra, va ofera informatii valoroase şi recomandari cu privire la preventie, metode moderne de diagnosticare şi tratament.

Fii mai tare decat raceala si gripa – Prima lectie din Academia de Sanatate. Ce se intampla de fapt atunci cand racim, care este perioada de contagiozitate maxima, cum se transmite raceala si care sunt cele mai eficiente metode de preventie? Prima lectie din Academia de Sanatate vine cu raspunsurile tuturor acestor intrebari si cu o multime de alte informatii utile intr-o perioada in care raceala si gripa inca persista.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod