5 lucruri pe care trebuie să le ştii despre banca de celule stem

Cu atât de multe oferte pe piaţă, îţi este greu să alegi varianta cea mai bună pentru stocarea şi depozitarea celulelor stem ale bebeluşului tău. Pentru a te ajuta să iei o decizie cât mai bună, iata câteva dintre avantajele Baby Stem, partenerul exclusiv al Seracell în România.

1. Stocarea celulelor stem la cele mai înalte standarde - Datorită facilitaţilor şi tehnologiei avansate, precum şi a procedurilor de lucru folosite, Seracell este una dintre puţinele bănci de celule stem ce au obţinut acreditarea europeană GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importantă certificare în domeniul prelucrării şi stocării probelor biologice. Baby Stem aduce în România experienţa şi calitatea germană a serviciilor de stocare şi mai ales de prelucrare a probelor biologice în vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem.

2. Procedura rapidă de comandă şi stocare a kit-ului

Baby Stem oferă clienţilor săi beneficiul unei proceduri rapide de comandă a kit-ului de recoltare.

Contactaţi un reprezentant al companiei Baby Stem, online sau telefonic, pentru a încheia un contract de recoltare şi stocare a celulelor stem din sângele din cordonul ombilical. Odată ce aveţi kit-ul de recoltare acasă, îl luaţi cu dumneavoastră la spitalul/clinica unde urmează să aibe loc naşterea. Extragerea sângelui din cordonul ombilical se realizează fără risc sau durere pentru mama şi copil. După ridicarea kit-ului ce conţine proba prelevata, de către curierul autorizat pentru transportul de probe biologice, acesta este transportat în condiţii de siguranţă la laboratoarele Seracell din Germania. Stocarea sângelui din cordonul ombilical se face după investigaţii medicale pentru a fi siguri că standardele de calitate impuse au fost respectate. Veţi primi acasă certificatul personalizat de confirmare că stocarea a fost realizată cu succes.

3. Recoltarea şi stocarea cu Baby Stem, cel mai bun raport calitate preţ!

Baby Stem vine în întâmpinarea părinţilor cu expertiză, avantaje de cost şi calitate excelentă în analiza şi stocarea sângelui din cordonul ombilical.

Echipa noastră de consultanţi va sta la dispoziţie cu informaţii atât telefonic, cât şi online. Există posibilitatea de plată integrală sau în maxim 31 de rate lunare consecutive, începând de la 69 euro/ lună. Informează-te asupra fluxului de recoltare şi stocare a celulelor stem preţ de câteva minute, iar noi îţi stăm la dispoziţie cu toate informaţiile de care ai nevoie. Sângele din cordonul ombilical este valoros. Permite-i copilului tău să-l păstreze!”, afirma Elena Antofie, Business Development Manager Baby Stem.

4. Stocarea se face în maxim trei recipiente

Sângele din cordonul ombilical este depozitat în maxim trei recipiente în funcţie de numărul de celule stem. Dacă este necesar pentru terapii vitoare sau pentru a efectua mai multe aplicaţii medicale, aveţi tripla şansă de utilizare grefei stocate. Mai mult decât atât, Baby Stem Seracell stochează încă 3 mini eşantioane destinate testelor de compatibiliate, testelor ADN sau pentru identificarea malformaţilor genetice ale celulelor stem, la cererea medicului  care se ocupă de caz.

5. Transportul este organizat în condiţii speciale chiar de către Baby Stem către laboratoarele Seracell din Germania

După ce a avut loc recoltarea sângelui din cordonul ombilical, personalul spitalului şi persoana care însoţeşte mămica, trebuie să anunţe Baby Stem pentru ridicarea kit-ului. Acesta, anunţa curierul autorizat pentru a-l transporta la aeroport. Datorită  zborurilor  zilnice, în  cel mai scurt timp, proba  recoltata  va ajunge  la laboratoarele  Seracell  din  Germania. "Kiturile  de recoltare sunt special create pentru a asigura o temperatură optimă, iar datorită pereţilor dublii nu se face transfer de temperatură. În acelaşi timp kitul este prevăzut cu un dispozitiv pentru monitorizarea  temperaturii pe toată perioada transportului. Baby Stem colaborează doar cu agenţii de curierat autorizate de către Agenţia Naţională de Transplant”, adăugă Elena Antofie.

Baby Stem te asteapta in perioada perioada 21-24 septembrie la Baby Expo, care va avea loc în incinta Sălii Polivalente din Bucureşti, începând cu ora 10.00, cu zeci de premii şi surprize, oferite în colaborare cu Bottega Verde, PJ Baby şi Spectra.

Baby Stem este partener exclusiv al Seracell în România. Serviciile de prelucrare şi depozitare a celulelor stem sunt oferite la cele mai înalte standarde. Seracell deţine două dintre cele mai importante acreditari, GMP (Good Manufacturing Practice) şi JACIE, ca semn al serviciilor performante. În plus, anual peste 100 de pacienţi primesc celule stem pregătite de experţii Seracell, în vederea realizării transplantelor de celule stem. Mai multe detalii pe Babystem.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod