4 beneficii ale tratamentului cu apa sarata

Te-ai gandit vreodata ca simpla imersie in apa sarata poate trata o multime de afectiuni? Dar nu e vorba despre orice apa, ci de cea extrasa din Lacul Ursu, singurul lac heliotermic din Europa. La Danubius Health Spa Resort, te poti bucura de benficiile sale pe tot parcursul anului. Bazinele incalzite sunt cea mai accesibila varianta de tratament cu apa sarata hiperconcentratata. Iata care sunt beneficile acesteia:

1.      Efect antiinflamator si regenerant la nivelul sistemului locomotor. Sunt diminuate durerile, creste  mobilitatea articulara si flexibilitatea musculara.

2.      Tratarea afectiunilor ginecologice.
Cantitatile crescute de sare si de substante organice din apa, printre care hormonii estrogen si progesteron-like, fac din apa sarata un tratament natural pentru reechilibrarea hormonala feminina si tratarea infertilitatii.

3.      Ameliorarea unor afectiuni ale pielii precum psoriazisul.

4.      Apa sarata este folosita si sub forma de aerosoli pentru prevenirea si tratarea bolilor respiratorii precum rino-faringite, sinuzite, viroze, rinite alergice, astm bronsic, bronsita cronica sau fibroza pulmonara.

Afla mai multe despre terapiile si pachetele Danubius Health Spa Resort pe www.danubiushotels.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod