3 propuneri pentru aprilie de la Lush Cosmetics

Ingrijeste-te si vei fi captivata de aromele naturale ce iti vor da incredere in tine, te vor bucura si te vor face sa te simti admirata.
Vanishing Cream - crema de fata cu lavanda, neroli si vita de vie. Este o crema pentru un ten tanar, ce se absoarbe usor si contine 11% din compozitie uleiuri. Ajuta la prevenirea acneei, este excelenta pentru un ten gras si sensibil. Extractele din lavanda, trandafir si alun ajuta la cicatrizarea si calmarea tenului, lasandu-l moale si catifelat.
Pret: 118.80 lei

Herbalism - masca de fata detoxifianta, purificator si exfoliant de plante de la Lush Fresh Handmade Cosmetics cu migdale, rozmarin si gardenii.
Este format dintr-un manunchi de plante active folosite sub forma de pulbere, amestecata cu glicerina, tarate de orez exfoliante si migdale pisate. Masca este recomandata pentru tenul cu probleme. Ia o bucatica, inmoai-o in apa calduta si aplic-o pe fata. Dupa doua saptamani vei observa cu siguranta o diferenta.
Pret: 33.80 lei/100g

Snake oil - ulei tratament pentru scalp, cu unt de cacao, menta si lavanda. Este un bun tratament pentru a scapa de matreata si ajuta la calmarea iritatiilor. Pentru a avea efectele dorite maseaza-ti scalpul cu Snake Oil si lasa-l cel putin 20 de minute inainte sa-l clatesti.
Pret: 26.80 lei

Valabilitatea produselor este cu mult mai redusa decat cea cu care ne-am obisnuit in comert de 5-6 de zile.
Un produs poate fi folosit pe o perioada de 5-14 luni de la data la care a fost fabricat si asta din lipsa conservantilor artificiali si a ingredientelor sintetice. Din cele peste 300 de produse existente in prezent, mai mult de trei sferturi nu contin nici un fel de conservanti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod