"Urmeaza-ti visul. Cum sa-ti transformi telurile si visele in realitate" de Jeffrey D. Smith

"Viata isi dobandeste adevarata semnificatie numai dupa ce iti dai seama care este potentialul tau, printr-o evolutie personala si prin modul in care intelegi sa te pui in slujba altora. Goana dupa 'solutii magice' pe care majoritatea oamenilor isi inchipuie ca le vor gasi 'undeva acolo' seamana cu zbuciumul disperat al celui prins in nisipuri miscatoare. Cu cat te zbati mai mult, cu atat te scufunzi mai repede...

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti urmezi visul, sa descoperi cum sa-ti folosesti talentele pe care deja le detii si sa le fii util altora cat mai bine cu putinta.
Urmeaza acesti trei pasi si te vei afla pe drumul spre realizarea visului tau... oricat de mare ar fi el!" spune Jeffrey D. Smith.

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ceea ce facem, cum aratam, ce anume spunem si cum o spunem.

Poti cumpara cartea "Urmeaza-ti visul. Cum sa-ti transformi telurile si visele in realitate" de Jeffrey D. Smith (titlu original: "Focus On Your Dream.
How to Turn Your Dreams and Goals Into Reality"), aparuta la editura Curtea Veche in 2008, din librarii, la pretul de 20 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod