"Ruptura. Cum sa te separi fara sa suferi", de Sebastian Haffner

Cu umor si caldura, dar si cu sinceritatea care ii caracterizeaza, autorii ofera multe sfaturi concrete aplicabile in situatii delicate, precum divorturile, conflictele familiale, concedierile, pierderea unei fiinte iubite si multe altele. Prin exemple, Sonia Dubois ne invita, in compania consilierului sau, la depasirea acestor momente in care crezi ca totul este pierdut, pentru a intelege o data pentru totdeauna ca ruptura nu este neaparat sinonima cu esecul, ci cu renasterea.

Poti cumpara cartea "Ruptura. Cum sa te separi fara sa suferi", de Sebastian Haffner, aparuta la editura Trei in 2008, din librarii, la pretul de 24,90 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • silvia pe 25 Ian 2010, 12:23
    ruptura. cum sa te separi fara sa suferi

    Un pic de intelegere: In titlul articolului este "Ruptura. Cum sa te separi fara sa suferi" de Sebastian Haffner. Pe coperta cartii sunt scrise, insa, doua nume ale autorilor:Sonia Dubois si Olivier Mace. Cartea face parte din colectia "Psihologia practica" Intrebarea mea este: de cine s-a despartit Sebastian Haffner si nu a suferit? De Hitler? Sa ma ierte ingaduitorul public roman, dar Sebastian Haffner (cel cu "In lupta cu statul" si alte citeva asemenea) nu a dat "sfaturi: de psihologie gen: daca te-a parasit, nu plinge, priveste inainte, caci altul vei gasi.....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod