Prima școală de unde copiii nu vor să își ia vacanță

Intuitext, compania specializată în educație, își dorește ca învățarea să fie cât mai plăcută, motiv pentru care îmbină metodele inovatoare cu ideile creative. Astfel, specialiștii Intuitext au creat un produs educațional deosebit, destinat copiilor din clasele Întâi, a II-a și a III-a: Școala Intuitext, o platformă de învățare online unică.

Compania specializată în educație este în pas cu tehnologia, pe care o transformă într-un aliat al noilor generații de elevi pasionați de mediul digital.

Astfel, Intuitext dezvoltă metode alternative de învățare, care să-i determine pe elevi să-și dorească în mod autentic să descopere lucruri noi: CD-uri educaționale, platforme online și manuale digitale.

Școala Intuitext este o platformă educațională online dedicată copiilor din clasele Întâi, a II-a și a III-a ce are la baza ideea de învățare prin joc. La Școala Intuitext cei mici își antrenează gândirea și memoria prin jocuri logice, descoperă curiozități din lumea sportului, artei și științei, se bucură de animații și experimente inedite.
Cu ajutorul acestui produs online de învățare, copiii își formează o atitudine pozitivă în raport cu școala, acest aspect fiind, de fapt, cheia către un viitor de succes.


Cum primii ani de școală definesc întregul parcurs educațional, e important ca elevii să descopere cât de frumoasă poate fi aventura cunoașterii. În completarea materialelor didactice de la clasă, părinții își doresc produse educaționale care să-i determine pe copii să învețe cu plăcere și acasă.

Școala Intuitext, prin conceptul de învățare prin joc, încurajează curiozitatea nativă a copiilor, îmbunătățește memoria, gândirea și atenția, dezvoltă inteligența emoțională și socială și îi ajută la recapitularea noțiunilor dificile de la școală. Totul prin joc, în timp ce micii exploratori se distrează!

Un copil fericit înseamnă o familie fericită! Accesând jocurile logice, experimentele inedite și filmulețele distractive disponibile pe Școala Intuitext, copiii învață că educația și joaca merg mână în mână.
Astfel, cei mici vor avea mereu curiozitatea de a descoperi lucruri noi și de a explora mediul înconjurător cu toată încrederea în propriile lor forțe. Iar părinții vor avea mulțumirea de a le fi oferit cel mai de preț dar: un start bun în viață!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod