"De ce femeile uita greu si barbatii repede" de Marianne J. Legato

Barbatii si femeile gandesc diferit, percep in mod diferit importanta lucrurilor si privesc lumea in care traiesc prin filtre absolut diferite. Acest adevar nu este nicaieri mai pregnant decat la nivelul creierului, organul care gazduieste tot ceea ce ne face umani: pasiunile, intuitia, conceptia asupra lumii inconjuratoare, intreaga noastra viata intelectuala si afectiva. Creierul masculin si creierul feminin sunt extrem de diferite, atat din punct de vedere chimic, cat si structural, ceea ce explica de ce barbatii si femeile abordeaza lumea in moduri atat de putin asemanatoare.

Cum putem depasi aceasta distanta fiziologica? Dr.
Marianne Legato prezinta in cartea de fata strategii si trucuri pentru a invata sa gandim ca celalalt sex si pentru a inlesni o comunicare de multe ori aflata in impas. O buna intelegere a celui de langa noi este primul pas catre relatii de cuplu mai sanatoase si o viata sentimentala implinita.

Pentru toti cei care au simtit vreodata perplexitate, furie, confuzie sau frustrare in relatiile cu celalalt sex, aceasta carte reprezinta un material informativ indispensabil, cu ajutorul caruia pot "sparge codul" si se pot descifra unii pe altii.

Poti cumpara cartea "De ce femeile uita greu si barbatii repede" de Marianne J.
Legato (titlu original: "Why Men Never Remember and Women Never Forget"), aparuta la editura Curtea Veche in 2007, din librarii, la pretul de 24 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dina Lilica pe 17 Oct 2013, 15:49
    De ce femeile uita greu si barbatii uita repede de Marrianne J.Legato

    Va rog foarte mult sa-mi trimiteti aceasta carte, la oras Cernavoda, str. Unirii, nr.18, bl.M6a, ap.24, jud.Constanta

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod