"Comunicarea cu oamenii dificili. Cum sa ne purtam cu clientii rauvoitori, sefii autoritari si colegii nesuferiti", de Roberta Cava

Sunt furiosi, agresivi, nerabdatori, nepoliticosi, insensibili sau prea sensibili, sunt oameni cu care e greu sa comunicam. Comportamentul lor este suparator, interactiunea cu ei este obositoare. Ne sunt sefi, subordonati, prieteni sau rude. Nu-i putem ocoli, nu-i putem schimba. Ce-i de facut?

Comunicarea cu oamenii dificili este scrisa in beneficiul oricarei persoane care se confrunta cu astfel de situatii. Cartea ofera tehnici demonstrate pentru cooperarea cu ceilalti, reducerea stresului si a anxietatii si cresterea increderii si entuziasmului in toate relatiile profesionale.
Vei experimenta un sentiment de implinire cand vei trata situatiile dificile cu bine. Seful, colegii si angajatii vor avea incredere in tine, va vor admira si se vor gandi de doua ori inainte sa va jigneasca, fiind mai deschisi in a va satisface dorintele.

Poti cumpara cartea "Comunicarea cu oamenii dificili. Cum sa ne purtam cu clientii rauvoitori, sefii autoritari si colegii nesuferiti", de Roberta Cava (titlu original: "Dealing with Difficult People. How to deal with nasty custumers, demanding bosses, and annoying co-workers"), aparuta la editura Curtea Veche in anul 2007, din librarii, la pretul de 24 lei.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elenastancu66 pe 3 Nov 2008, 08:13
    psihologie

    o intrebare buna ....dar motivul pt care te ai inscris la facultate ? psihologia cred eu este pentru oamenii care au suflet ...pt ca vor invata sa se cunoasca pe sine si pe ceilalti....sant in ultimul an la psihologie si nu mi am pus intrebarea ;daca?.....dar am studiat cu drag si voi vedea ce va fi .....mult succes fetelor

    1
    1

  • Lukacs Lavinia Laura pe 21 Sep 2008, 12:29
    loc de munca

    Anul acesta m-am inscris la facultatea de Psihologie,si ma intrebam daca dupa terminarea facultatii imi voi gasi de lucru?

    2
    0

  • Lukacs Lavinia Laura pe 21 Sep 2008, 12:26
    loc de munca

    Anul acest m-am inscris la facultatea de psihologie,si sunt curioasa daca dupa ce o voi termina imi voi gasi de lucru?

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod