"Arta de a te intelege bine cu toata lumea", de Dr. David J. Lieberman

O discutie in contradictoriu la serviciu. O disputa cu partenerul de viata. O cearta cu copiii. De acum înainte, nu va mai trebui sa le infrunti zilnic.

Psihologul David J. Lieberman crede ca toate conflictele au ceva in comun. Fie ca este vorba despre plangerea unui client, de neintelegeri intre oameni cu personalitati diferite, de certuri din cauza banilor intre membrii unei familii sau de colegi de serviciu cu un comportament pasiv-agresiv, toate acestea au in comun teama de pierderea respectului sau a controlului, teama pe care o transformi in furie.
Pornind de la aceasta, autorul iti sugereaza cateva metode pentru solutionarea rapida a oricarui conflict, indiferent cat de vechi este. Tehnicile sale simple, usor de inteles si cu efect imediat te vor ajuta:

  •  sa pui capat conflictelor de familie;
  •  sa obtii din partea celorlalti respectul pe care il meriti;
  •  sa iti imbunatatesti orice tip de relatie;
  •  sa convingi pe oricine de adevarul spuselor tale.

Poti cumpara cartea "Arta de a te intelege bine cu toata lumea - Strategii de succes pentru solutionarea rapida a certurilor, conflictelor sau racirii relatiilor", de Dr.
David J. Lieberman, (titlu original: "ake Peace with Anyone - Breakthrough Strategies to Quickly End Any Conflict, Feud, Or Estrangement") aparuta la Editura Curtea Veche in anul 2008, din librarii, la pretul de 18 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lukacs lavinia pe 3 Ian 2009, 19:31
    loc de munca

    dupa ce voi termina facultatea de psihologie imi voi putea gasi de lucru in timisoara?

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod