Zina Dumitrescu, Doamna Modei Romanesti Aged to Perfection, 19 iunie, VILA 23 SNAGOV

"Vila 23 Snagov proudly welcomes the legendary fashion icon Zina Dumitrescu.Thank you "Mama" Zina for sharing your vision and your inspiration" Aristidis Moustakas General Manager.
Cu ocazia intrării în cel de-al 80-lea an al vieții, prietenii, colaboratorii si "copiii" Zinei Dumitrescu aduc un omagiu marii doamne a modei romanesti printr-un eveniment care va avea loc duminica, 19 iunie, de la ora 17.00,  la VILA 23, unul dintre cele mai frumoase locuri din România, aflat pe malul lacului Snagov, un complex de lux care ofera servicii de calitate si atmosfera de vis, incarcata de istoria petrecerilor de altadata, dar reinterpretata intr-o nota moderna, futurista.

Femeia "Argint Viu", cum este supranumita Zina Dumitrescu, a avut o cariera extraordinara in lumea modei romanesti, fiind imaginea si simbolul Casei de Moda Venus, cea mai prestigioasa institutie de modă din România, care se lauda cu o istorie remarcabila in croitoria de lux si colectii couture. Tanara Zina a pasit cu dreptul pe usa acestei institutii, mai intai ca model apoi ca designer si nu a mai parasit-o.
A creat renume Casei de Moda Venus, atat prin clientela selecta, care isi facea hainele pe comanda, cat si prin cea mai profesionista echipa de manechine, intitulata astazi "Echipa de Aur a Modelling-ului Romanesc". Intrarea in aceasta institutie era extrem de dificila, fiecare tanara aspiranta fiind trecuta prin probe de foc, sub ochiul extrem de critic al Zinei Dumitrescu. Mandra de manechinele alese si formate de ea, aceasta le prezenta in forma cea mai eleganta, de fiecare data cand paseau pe scena. Astfel, Zina Dumitrescu le cladea, incet dar sigur, un nume si un viitor. Au urmat anii de glorie, cand Zina Dumitrescu era prezenta atat la festivaluri de moda, targuri de confectii, cat si in emisiunile de televiziune, Ceaiul de la Ora 5 realizat de catre Marina Almasan, fiind unul dintre cele mai populare show-uri si datorita rubricii de moda prezentata, timp de 9 ani, de Zina Dumitrescu.
In aceasta rubrica, Zina descoperea creativitatea tinerilor designeri, ii prezenta si promova publicului larg. Astfel, nume mari de astazi ale modei romanesti  atribuie o parte din succesul lor Zinei Dumitrescu.

 Intrucat marile simboluri romanesti, oamenii remarcabili trebuie mereu onorati si dati ca exemplu de urmat generatiilor viitoare, cei care au fost descoperiti, promovati si iubiti de catre Zina Dumitrescu au dorit sa ofere un tribut acestei doamne care le-a cladit destinul in viata. Momente surpriza, intalniri de altadata, discursuri emotionante si cadouri oferite de companii care au salutat initiativa prietenilor Zinei Dumitrescu se vor desfasura succesiv,  pe terasa cu piscina a complexului Vila 23.

 Astfel, parfumierul Raluca Vasile va creea, din esente naturale de flori si ingrediente, un parfum ce ii va purta numele sarbatoritei, Zenobia.
Lansata anul trecut, Raluca s-a evidentiat prin parfumurile personalizate, realizate dupa simturile olfactive si preferintele de flori ale fiecarei persoane in parte, captate in sticlute mini opera de arta.
Creatiile lui Catalin Botezatu, Dorin Negrau si Eli Laslean vor fi prezentate de catre cateva manechine  din Echipa de Aur a Zinei Dumitrescu. Cei trei designeri au raspuns cu emotie si suflet acestei initiative, iar numele , cariera si reputatia lor fac cinste doamnei modei romanesti care i-a promovat. Farmec, prestigioasa companie romaneasca de cosmetice, va lansa cu aceasta ocazie noua crema anti-rid, crema GH3 Classic pentru ten matur, uscat si ridat- O imbinare a traditiei cu inovatia, o crema cu efect geriatric, ce previne si atenueaza semnele imbatranirii tenului, inainte si dupa menopauza, pe care o puteti testa in premiera in cadrul evenimentului.

 Presedintele Asociatiei Sommelierilor din Romania, Florin Voica va face o demonstratie de degustare de vinuri Amfiteatru Vitis iar companiile Valvis si Alka vor veni in completarea meniului oferit de VILA 23 cu produsele lor premium.
GELAfresh, gelateria Oanei si Mirelei Tuvene, va oferi gustul dulce al dupa amiezii, un Candy bar cu cupcakes, macarons, mini mousse si prajituri precum si tortul...surpriza!

 Multumim tuturor celor care ne sprijina in organizarea acestui eveniment de suflet si va asteptam la VILA 23,  pentru a o sarbatori cum se cuvine pe Doamna Modei Romanesti, Zina Dumitrescu!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod