Zadig&Voltaire, un brand carismatic si modern, ca paginile unui roman!

Infiintat in 1997 de catre Thierry Gillier, nepotul lui Andre Gillier, co-fondatorul brand-ului Lacoste, Zadig&Voltaire este unul dintre cele mai de succes brand-uri din zona high-end si ready to wear la nivel international, redefinind conceptul de “new luxury”. Numele brand-ului a fost inspirat de romanul filozofic “Zadig ou la Destinee”, scris de Voltaire in 1747. Personajul principal, Zadig este o personificare a spiritului creativ prin carisma, modernitatea si curajul de care da dovada.
Cu un prim magazin deschis in 1996, la Paris, in Saint Germain des Pres, brand-ul a cunoscut o dezvoltare rapida, in anul 2000 cucerind continentul asiatic.

03 marcheaza venirea Ceciliei Bönström (fost model de origine suedeza) la conducerea directiei creative a brand-ului. Ea a insuflat colectiilor un stil rock-boem si a pus accent pe materialele de calitate superioara, precum casmirul, pielea si matasea. In 2004, brand-ul s-a extins printr-o linie dedicata barbatilor, apoi copiilor si si-a diversificat linia de obiecte din piele, bijuterii, ochelari de soare, parfumuri si lumanari.
De asemenea, brand-ul s-a imbogatit si prin  platforma “Zadig&Voltaire Music”, dedicata tinerilor muzicieni rock, iar in 2011 a creat o colectie capsula cu top-modelul Erin Wasson.  

"Basic with a twist” este motto-ul dupa care se ghideaza brand-ul Zadig&Voltaire, ce va fi disponibil in aceasta rimavara in Romania, in exclusivitate in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City si pe www.sportcouture.ro. Colectia de primavara-vara juxatpune rochii vaporoase cu croieli boeme cu jachete din piele intoarsa cu franjuri, jachete military,  tunici cu broderie, pulovere supradimensionate, totul bine condimentat de accesorii cu o tenta rock.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod