Ykym Bags, sau cum poti sa ai o geanta unicat deloc scumpa

Inclinatia spre arta spune ca a mostenit-o de la bunica, iar azi, gentile Ykym sunt o adevarata opera de arta. In munca ei si in rezultat domneste simplitatea, dar si rafinamentul sau unicitatea. Am descoperit intamplator site-ul in care sunt expuse delicat si fascinant gentile Ykym, facute parca sa incante priviri de doamne si domnisoare dornice sa poarte ceva special.

 Desenul a fost un hobby pe care l-a dezvoltat, iar masina de cusut i-a fost prietena dupa ce a intalnit-o prima data la bunica ei, despre care spune ca e croitoreasa.
Fata de la Ykym bags e talentata si cu siguranta posetele elegante sau casual, plicurile colorate sau borsetele chic pe care le poti asorta la orice tinuta vor fi pe placul oricarei fashioniste.

Sunt fabricate numai din piele cu textura aparte, de calitate superioara. Mihaela de la Ykym bags spune ca lucrul la astfel de genti este un hobby de sambata, care, poate cu anii, se va transforma intr-o afacere de succes. “ Ma relaxeaza lucrul de mana, iar ideea de a face genti a venit deodata. Am primit foarte multe aprecieri de la Absolutely Fabulous, am fost invitata la televiziune pentru a spune povestea gentilor mele, am participat la diferite targuri de profil, unde am primit feedback pozitiv.”

Este ambitioasa si tenace, iar pe www.ykym.ro vei descopri muca ei in toata splendoarea… Am fost impresionata sa descopar modele unicat pe site-ul Mihaelei si genti pe care le poti avea numai tu… Nu are pretentii de designer si lucreaza asa cum ii dicteaza intuitia si inspiratia.
Asadar, daca vrei sa te contaminezi de frumos, intra pe www.ykym.ro si alege-ti geanta care iti va intregi tinuta, mai ales ca a aparut si noua colectie de primavara!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod