YKK Romania a participat in premiera la BIFE-SIM 2016

Cunoscutul producator mondial de fermoare YKK, prin YKK Romania a participat in premiera la editia din acest an a BIFE-SIM, desfasurat la Bucuresti, in perioada 14-18 septembrie 2016. Cu acest prilej vizitatorii si expozantii au avut ocazia sa descopere utilizari inovatoare si revolutionare a fermoarelor YKK.
Dupa multi ani de experienta, studii si cercetare, YKK reuseste sa livreze nu doar produse functionale, dar si produse care adauga valoare si estetica mobilierului, a decoratiunilor de interior si exterior si ridica la un nivel superior designul de obiect.

Reprezentantii YKK au fost prezenti la Standul 15, din pavilionul C6, pentru a discuta cu specialistii  din domeniul productiei si designului de mobilier si pentru a ilustra imbunatirile pe care le pot aduce fermoarele in designul de interior si in arhitectura.
De aceea, in amenajarea inovativ-minimalista, foarte moderna, all white cu accente colorate de plexiglas a standului YKK au fost incluse, in premiera absoluta, cateva piese de mobilier care au folosit  fermoarul ca element functional dar si decorativ, piese create special pentru acest targ.

Prima participare a YKK Romania la BIFE a insemnat totodata o multitudine de intalniri cu expozantii firmelor producatoare de mobilier si cu designeri dar si cu potentiali noi colaboratori din segmentul de design interior si design de obiect.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod