WOMEN WHO CAN – Karen Millen încurajează femeile de succes de pretutindeni

Noua colecție AW17 surprinde esența femeii încrezătoare, a femeii sofisticate, energice, care trăiește fiecare moment la intensitate maximă. Tânăra pictoriță româncă, Sabina Legănaru,  reprezintă o fațetă a femeii Karen Millen, iar povestea ei ne inspiră și reflectă aspecte importante pentru colecția noastră de toamnă, precum determinarea, complexitatea specific feminină, dar și pasiunea.

Adresându-se femeilor încrezătoare, această colecție prezintă numeroase soluții vestimentare, adecvate fiecărui moment al vieții. Fie că vorbim despre un croi desăvârșit și atent executat, despre rochia lejeră pe care o poți purta întreaga zi sau rochia de seară care te va plasa întotdeauna sub lumina reflectoarelor, colecția Karen Millen este creată pentru a completa garderoba femeii care emană siguranță.

Îndrăzneață și plină de farmec, colecția poate fi regăsită în întregime pe www.karenmillen.ro.
Aceasta prezintă piese vestimentare care îmbrățișează siluetele femeilor cu forme, printuri în nuanțe vibrante, țesături impozante, care urmează două direcții: Come Undone și Feminine Grandeur. Catifeaua fină și blana artificială sunt elementele plasate în centrul atenției, alături de broderii opulente, mânecile cu volane. Aceste elemente sunt puse în valoare prin grija noastră pentru detalii, prin munca riguroasă din atelierele noastre, dar și prin accentele de roșu, albastru, auriu și magenta, care fac ca fiecare ținută să fie una memorabilă – la fel cum este și femeia Karen Millen.

Come Undone evidențiază siluetele prin bumbac și satinul rafinat, iar  pliurile și curelele aduc întreaga ținută în actualitate. Cămășiile și rochiile sunt înfrumusețate prin curele și decupaje, care au menirea de a puncta atent talia purtătoarelor.  Liniile grafice dau o notă sport-lux tricoturilor din melanj gri și topurilor asimetrice cu un singur umăr, în timp ce croiul structurat este temperat prin diverse elemente de inspirație sport, pentru un look contemporan.

Feminine Grandeur este linia care prezintă volanele fine și volume realizate din satin bogat, țesături jacquard din catifea sau lurex - o abordare care mizează pe rafinament și elemente contemporane.
Această toamnă îmbrățișează direcțiile extreme. În realizarea pieselor noastre am ales să folosim asimetria, gulerele înalte, dar și lungimi drastice: maxi sau micro.  Croiala se inspiră din moda anilor '80, ca un tribut pentru elementele memorabile ale acelor vremuri. Astfel, am readus în actualitate elemente celebre precum umerii structurați sau efectul de drapaj, inspirat din moda anilor '90. Piesele vestimentare cu umeri la vedere sunt încă în trend, în special în realizarea rochiilor de seară, iar blana artificială complimentează  întotdeauna o astfel ținută.

Sezonul acesta, gențile matlasate, cu ținte sau cu bandulieră tip poștaș vin în variante practice și proporții surprinzătoare. Bocancii au tocurile metalice, în timp ce pantofii de seară vin în nuanțele ivory, black, neutral și sunt atent încrustați cu bijuterii de culoarea roșu sau albastru, pentru un plus de eleganță și strălucire.
Oricare dintre acestea pot fi găsite pw www.karenmillen.ro.  

În această toamnă, Karen Millen adaugă un strop de strălucire fiecărui moment al vieții, transformând complet o saptamână de lucru obișnuită, cu ajutorul unor piese care vorbesc de la sine. Când porți rochia preferată sau pantofii cu toc înalt, reușești să emani siguranță și feminitate, iar lumea nu va putea să nu observe strălucirea ta.
Campania vorbește despre unicitatea femeilor, în toate formele sale, despre putere și încredere, despre succes și posibilități nelimitate. Îmbinăm stilul desăvârșit cu materiale fine, cu atenția pentru detalii și tendințe, și ne lăsăm inspirați de povești de succes, de sensibilitate, pasiune și dragostea noastră pentru creații speciale, menite să accentueze frumusețea individuală a femeii de pretutindeni.

Odată cu lansarea noii colecții de toamnă, Karen Millen oferă clienților posibilitatea de a achiziționa online produsele preferate.
Platforma vine în întâmpinarea femeii Karen Millen și are rolul de a-i oferi acesteia o experiență cât mai plăcută, relaxantă, dar și de a eficientiza procesul de cumpărare. Produsele Karen Millen sunt disponibile pe www.karenmillen.ro.Bobbi Brown a susținut lansarea campaniei Women Who Can în Romania în cadrul evenimentului din Băneasa Shopping City.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod