Wisdom Backpack by Blanche Fashion & more - o noua colectie plina de culoare

Colorate, de cea mai buna calitate si cu un design unic, ghiozdanele Wisdom by Blanche din noua colectie sunt darul potrivit de Sarbatori. Primele modele, lansate in aceasta vara, s-au epuizat in doar 2 luni, iar Bianca Ciuvat, designer, mizeaza acum pe o colectie mai plina de culoare. 

Wisdom propune o gama variata de culori, de la negru intens la argintiu, realizata din piele lacuita sau piele cu efect 3D, de inalta calitate. Totodata, nici animal print-ul nu lipseste din aceasta colectie, fiind reprezentat cu succes de  un piton rosu, lacuit.

Ghiozdanele sunt prezentate pe doua dimensiuni, classic size si small size, tocmai pentru a completa cu succes orice tinuta, fie ea casual ori cocktail. Pentru ca aceste ghiozdane sunt accesoriul care nu trebuie sa lipsească din nicio garderoba, si sunt foarte la moda în acest sezon, ele pot deveni cadoul perfect pentru aceste sarbatori de iarna, reusind sa faca fericita orice femeie, indiferent de varsta”.

Ghiozdanul se afla in acest final de an in lumina reflectoarelor in prezentarile marilor creatori de moda  din Europa si de peste Ocean.
Piese inedite, functionale si fashion in acelasi timp, ghiozdanele sunt sursa de inspiratie atat pentru tinutele haute couture cat si pentru cele casual. Purtate de femei de   afaceri sau de studente, de vedete sau de adolescente, ghiozdanele Wisdom sunt rezultatul unei munci susţinute.

Aflata in cea mai frumoasa perioada a vietii ei, cea in care va deveni mama, Bianca Ciuvat a gandit un produs multifunctional, usor de folosit si de catre mamici. “Ideea acestui item s-a nascut dintr-o dorinta mai veche a mea, de a avea un ghiozdan mult mai comod, mult mai  incapator, cu o  anumita  personalitate si impact  vizual, care sa nu implice un anumit tip de tinuta si care sa inlocuiasca cu succes orice poseta.

Atunci cand am gandit colectia nici nu am stiut cat de folositoare imi va fi. Ghiozdanele  Wisdom vor avea  o “dubla utilizare”   atat pentru o accesorizare fashion, dar si pentru mine in perioada urmatoare, pentru a ma ajuta sa am tot timpul cu mine cele necesare unei mamici”,  Bianca Ciuvat.  Mai multe detalii şi imagini din colecţia de ghiozdane Wisdom Backpack by Blanche   Fashion & more pot fi accesate pe pagina de Facebook Blanche.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod