Walk it!: piese cheie si cele mai importante tendinte ale sezonului, de la Hotstepper

Hotstepper lanseaza Walk it!, colectia pentru sezonul toamna-iarna 2015/ 2016 si propune piese ultra fashionable, pentru tinutele de zi cu zi sau pentru cele mai stralucitoare petreceri ale sezonului.
Mocasini in nuante metalice: Una dintre cele mai importante tendinte ale sezonului se regaseste in linia de mocasini de la Hotstepper. Argintii, aurii sau in culoarea cuprului, ei vor complimenta perfect tinutele de zi in aceasta toamna.

Inspiratie western rock: Hotstepper propune tinte metalice si franjuri pe mocasinii si ghetele acestui sezon, pentru tinute hip, inspirate de pe podiumurile marilor capitale ale modei.

Ghete cu aplicatii: Accesoriile metalice de pe ghetele Hotstepper confera o originalitate aparte si se situeaza intr-un registru a la mode.
 Pot fi purtate in completarea unui look elaborat ultra-feminin, sau in tinute cu un aer retro.

Cizme over the knee: Sunt piese seducatoare care fascineaza prin eleganta si pot fi purtate atat in tinute de zi cat si in outfit-uri de seara. In eternul senzual negru sau in culori ruginii de toamna, sunt un must have al sezonului rece.

Noile botine: Botinele au un succes spectaculos in noul sezon si nu pot lipsi din garderoba unei adevarate fashioniste. Declinate in linii simple sau avangardiste, casual sau super-sexy, in nuante ultra-hot, ele vor fi piesa cheie pentru outfit-uri in tendinte.

Editia limitata Black Silver: Hotstepper propune piese speciale in rubrica Editie Limitata, care se bazeaza pe senzualitatea moderna a nuantelor si printurilor metalice.
Acestea conduc detasat in topul tendintelor acestui sezon si efectul lor asupra intregului outfit este incredibil de sexy, dand o nota hi-tech oricarei tinute. Pot fi purtate atat in combinatii ultrafeminine, dar si smart, regasindu-se la mocasini, ghete sau pantofi, pentru un look wow.

Produsele Hotstepper pot fi achizitionate online – www.hotstepper.ro – sau din magazinul brandului, situat in Strada Baratiei, nr 33 (in spatele magazinlui Cocor).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod