Vans x Toy Story! Poartă haine și pantofi inspirați de Șeriful Woody și alte personaje!

Sărbătorile vin, sărbătorile vin... și la fel și noua colectie de haine, pantofi si accesorii Vans, animate cu personajele din Toy Story, create de Disney și studiourile Pixar.
Vans celebrează jucăriile preferate ale lui Andy printr-o colecție vestimentară și de pantofi, ce se adresează copilului din tine și care îți vor face sărbătorile de iarnă mai frumoase! Toy Story și-a făcut debutul în 1995, când a vrăjit familii de pretutindeni, printr-o poveste magică despre jucării ce prindeau viață, atunci când oamenii nu erau prezenți.

Șeriful Woody reprezintă sursa de inspirație pentru trei modele de pantofi: Sk8-Hi Reissue PT a capătat influențe din iconicele cizme de cowboy ale personajului, precum pielea maro, brodată cu cactuși; Old Skool îmbină denim-ul cu print-ul din piele de văcuță; Authentic este imprimat cu personajul Woody însuși stilizat!  

Poartă Sk8-Hi Reissue pentru a te simți ca Buzz Lightyear pentru că stelele și elementele de pe pantof vor străluci în întuneric! Mai mult, fanii comandantului stelar au la dispoziție modelul Old Skool, ce îi vor duce cu gândul la costumul stelar al jucăriei, prin îmbinarea pielii albe cu cea verde fosforescent, precum și prin detaliile colorate de la capsele șireturilor.
Colecția este disponibilă în magazinele Vans din Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Sun Plaza, Mega Mall și Park Lake, dar și pe www.vgenerationstore.ro și nu ar fi fost completă fără personajele Hamm, Slink Dog, Rex și Bo Peep, ce inspiră modelele de pantofi Old Skool!

Evident, toate jucăriile favorite ale lui Andy sunt celebrate printr-o colecție de pantofi Vans, copiilor mai mari și mai mici, iar o linie de tricouri, fleece-uri, pălării și rucsacuri, inspirate din Woody și celelalte jucării sunt disponibile pentru fanele desenului animat, în timp ce fanii de gen masculin au la dispoziție rucsacuri, pălării și șoseete imprimate cu Buzz Lightyear și extratereștrii! 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod