Vans a lansat colectie cu Disney! Poarta haine si accesorii cu Mickey Mouse si Donald Duck!

Vans si Disney si-au unit fortele  pentru o “aventura vestimentara” magica in  care iconicele personaje de desene animate si-au pus amprenta asupra incaltamintei, accesoriilor si hainelor. Colaborarea dintre cele doua brand-uri ofera o interpretare originala a celor mai iubite personaje de desene animate Disney, dar ramane fidela esteticii Vans.

Denumita “Young at Heart” colectia contine sase perechi de pantofi de maximum impact  care se adreseazapentru iubitorilor personajelor Disney.
Mickey Mouse si Minnie Mouse sunt “imortalizati” pe clasicele espadrile Slip-On, in diferite miscari.  Designerii Vans le-au desenat acestora sneakersi rosii si roz alaturi de “clasicii” pantofi galbeni pe care ii poarta. Donald Duck isi exprima personalitatea pe pantoful Authentic, Winnie The Pooh isi demonstreaza talentul de skateboarder (avand un skate si o casca de protective din lemn), iar un colaj de personaje ce ii include pe prietenii lui Mickey, Goofy si Pluto dau un aer fresh&fun modelelor de pantofi Sk8-Hi Reissue si Era.
Evident, modelele Slip-On, Authentic si Era sunt disponibile si in variante mini, ideale pentru copii.

Colaborarea pune accent si pe o serie de haine si accesorii: tricouri, palarii, sepci, rucsacuri, brelocuri si sosete personalizate cu indragitele personaje Disney. O selectie atragatoare din aceasta colectie va fi disponibila exclusive in Romania in magazinele Vans din Afi Palace Cotroceni si Mega Mall. Daca vrei sa intri in universul Vans si Disney esti invitat sa te fotografiezi cu modelele preferate de haine si de accesorii si sa le postezi pe Facebook si Instragram cu Hashtag-ul #disneyandvans.

Vans a mai lansat colectii capsula in colaborare cu casa de moda Kenzo, legendarele trupe Mettalica si Beatles, cu personaje din trilogia Star Wars, fiind la curent cu tot ce este nou si atragator in industria entertainment-ului, dar sprijinind si cause umanitare, precum copiii autisti, femeile din Ghana sau militand pentru dreptul necuvantatoarelor!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod