Valentine’s Day - Takko brings sexy back

Indiferent de statusul relației, de Valentine’s Day vrei să arăți perfect! Fie că mergi la o întâlnire romantică, ieși în club sau într-un bar cu prietenele, fie că alegi să mergi la film, la teatru sau la un show de stand-up, Takko ți-a pregătit câteva sugestii ce nu pot trece neobservate.
Date Look

Un look ideal pentru o întâlnire romantică trebuie să aibă unul dintre aceste ingrediente: roșu, animal print sau forme bine definite. Studiile spun că nuanța roșie este una dintre cele mai atragătoare, așa că nu o evita! Animal print-ul și pielea sunt de asemenea greu de neobservat, mai ales când urmăresc linia unui siluete feminine, așa că optează pentru pantaloni sau fuste din piele, rochii cu detalii animal print, dar echilibrează look-ul, de fiecare dată, cu texturi și nuanțe mai soft pentru a crea o ținută sexy, dar și cu bun gust.
Bijuteriile statement pot transforma orice ținută aparent banală, așa că optează pentru colierele oversized.

Girls Night Out


În seara asta vei trezi admirație și mister. Poți opta pentru un look punk-rock, cu un make-up smokey, pus în evidență de o ținută formată dintr-o pereche de jeansi rupți, un top lejer, un colier metalic și o jachetă din piele. Dar, dacă vrei un look uber-chic, optează pentru texturi lejere, vaporoase, unde monocromia înrămează un singur element al vestimentației, care să dea nota distinctă întregului look.
De exemplu, poți opta pentru o bluză nude, o vestă neagră, un colier simplu, iar piesa de rezistență să fie o pereche de pantaloni vaporoși, animal print.

Casual V-Day


Dacă îți dorești o seară relaxată, în care să mergi la un film sau la teatru, atunci poți opta pentru un look mai casual. Dar dacă este un look lejer, nu înseamnă că nu putem opta pentru ceva care să fie și sexy. Alege o ținută minimalistă ca design, dar optează pentru contraste, cum ar fi roșu cu alb. Duetul dintre puritatea albului și senzualitatea roșului e biletul către o poveste de dragoste neclișeică, fie ea, poate, doar în filmul pe care îl vei viziona.

Mesaj de dragoste

Dragostea plutește în aer sau pe bluza ta.
Dacă vrei o rețetă simplă pentru ținuta de Valentine’s Day, poți alege o bluză, pe care e inscripționat un mesaj de dragoste sau simplul ”Love” și restul poate fi completat de tine.

Lenjeria intimă


De Valentine’s Day nu putea lipsi lenjeria intimă, iar la Takko poți alege din gama vastă de desuuri sexy, fie că îți plac cele cu dantelă, colorate, cu imprimeuri sau simple.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod