UNIȚI PRIN IUBIRE ȘI STIL CU PANDORA

Sărbătorește legăturile eterne ale familiei cu noua Serie Uniți prin iubire de la Pandora. Versatile și inedite, noile bijuterii finisate manual sunt inspirate din simbolurile emblematice ale dragostei dintre membri familiei și din puterea nemărginită a mamelor.
Design-ul unic, meșteșugul detaliat al bijutierilor noștri talentați, pasiunea pentru exprimarea liberă a sentimentelor și aprecierea pentru dragostea maternă au stat la baza creării unui nou simbol clasic Pandora: mult îndrăgita formă a inimii este reinterpretată și combinată cu forma nodului iubirii și a infinitului.

Simbolizând legăturile atemporale și dragostea infinită a mamei și a celor dragi, noile bijuterii din argint 925 sclipitor sunt realizate din zale rafinate, rotunjite, amintindu-ne de simbolul inimii și al nodului iubirii de nedestrămat.
Noua gamă de bijuterii Inimi înnodate celebrează Ziua Internațională a Mamei prin coliere, brățări, inele și cercei cu modele unice, cu zale întrepătrunse infinite și straturi strălucitoare de zirconiu cubic multifațetat. Inelul Inimă înnodată, piesa statement a noii colecții, redefinește dragostea pentru mama și aduce un tribut resurselor inepuizabile, puterii extraordinare și dragostei necondiționate ale acesteia.

Sezonul acesta, de Ziua Internațională a Mamei, exprimarea sentimentelor nu trebuie să cunoască limite.
Sărbătoriți-vă mamele și aduceți-le un omagiu cu bijuterii prețioase, pline de însemnătate, care vă vor aminti cu fiecare sclipire a lor de una dintre cele mai pure și speciale forme de dragoste – cea de mamă. Oferiți un cadou ce va fi mereu la modă și care vă va aminti întotdeauna de legătura specială dintre voi.

#PandoraMothersDay
#JoinedByLove
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod