Un Valentine's day cu stil de la Marina Yachting

Luna februarie este sinonimul romantismului pentru că Sfântul Valentin devine un prilej ca toți îndrăgostiții să își arate sentimentele față de jumătățile lor. Și pentru că Sfântul Valentin se sărbătorește mereu cu fast, în oraș, trebuie să fim pregătite cu cele mai rafinate ținute.  De aceea planificarea atentă a ţinutei pe care o alegi pentru această ocazie este un eveniment în sine și un prilej perfect de shopping.

Look-ul pe care îl alegi în seara de Valentine’s Day defineşte personalitatea ta în cuplu şi felul în care iubeşti.

Eşti pasională? Cel mai probabil vei alege o ţinută seducătoare pentru ieşirea în oraş. Eşti romantică? Stilul girlie şi culorile soft sunt cele mai potrivite pentru Valentine’s day. Iar lista poate continua.

Marina Yachting propune pentru această seară o ţinută efortlessly cool, dar cu un element surprinzător. Rochia roşie este un element clasic pentru sărbătoarea iubirii, însă completată cu o jachetă din fâş matlasat cu buline, creează un mix fresh  şi modern. Dacă eşti genul optimist şi energic, care aduce mereu ceva nou în relaţie, atunci vei purta această ţinută cu naturaleţe şi încredere.

Accesorizată cu un zâmbet, şi seara se anunţă un succes.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod