Un An Nou seducator cu Lisca: lenjerie intima de poveste pentru petrecerea de Revelion

Pentru petrecerea de Revelion, brandul LISCA, distribuit in Romania de catre Sofiaman, vine cu propuneri seducatoare de lenjerie intima speciala pentru momentele de sarbatoare.
Gamele Tara, Tamara, Adore si Irina, cu insertii delicate din metal, dantela si satin reprezinta alegerea perfecta pentru clipele de distractie dintre ani.

Femeile care cred in traditii si isi doresc un 2016 plin de dragoste pot opta pentru un set de lenjerie rosie, din seria Irinia, accesorizat cu dantela si fundite. In schimb, imprimeul floral, in nuante vesele, denota un aer jucaus si poate fi purtat de cele care au un stil vestimentar romantic.

Produsele de la gama Adore au cusaturi fine cu sutiene buretate cu efect de push-up si bretele reglabile. In plus, articolele sunt impodobite cu un joc de insertii din dantela transparenta si broderie.

Lenjeria Tamara este eleganta, cupele sutienelor fiind buretate si acoperite cu o dantela transparenta si fina. Bretele sunt reglabile si accesorizate cu aplicatii metalice.

Noile produse de la Lisca pot fi gasite in magazinul online (www.magazinsofiaman.ro), in cele 8 magazine proprii din tara, in cele doua magazine in sistem franciza, dar si la cei peste 300 de distribuitori nationali. Intreaga retea de magazine poate fi gasita pe site-ul www.sofiaman.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod