Troler Mirano

Brandul de accesorii de calatorie Mirano isi provoaca clientii cu schimbari notabile de stil. Inceputul sezonului de primavara vara aduce foarte multe schimbari in cadrul Mirano Group, detinator exclusiv al brandurilor de calatorie Mirano si Delsey. Cu aceasta piesa nu veti trece neobservati in calatoriile dumneavoastra! In egala masura impresionant prin design si stralucire cat si prin rezistenta, usurinta materialului si a manevrabilitatii gratie celor 4 roti spinner cu rotatie 360 grade.
Brandul de accesorii de calatorie Mirano isi provoaca clientii cu  schimbari notabile de stil. Inceputul sezonului de primavara vara aduce foarte multe schimbari in cadrul Mirano Group, detinator exclusiv al brandurilor de calatorie Mirano si Delsey. Cu aceasta piesa nu veti trece neobservati in calatoriile dumneavoastra! In egala masura impresionant prin design si stralucire cat si prin rezistenta, usurinta materialului si a manevrabilitatii gratie celor 4 roti spinner cu rotatie 360 grade.

In primul rand, gama de produse Mirano se schimba aproape complet prin noi modele diferite substantial fara de cele existente acum in magazine.
Astfel, noile produse aduc un plus de calitate consumatorilor obisnuiti deja cu brandul si promit sa convinga si noi amatori de calatorii. Aceasta schimbare va fi vizibila inclusiv in designul magazinelor, design ce isi propune sa fie mai proaspat dar la fel de ergonomic si functional.

Singura constanta in accesoriile Mirano va fi reprezentata de raportul corect calitate pret, atu care a insotit produsele Mirano de la bun inceput. Nici varianta high-class a accesoriilor de calatorie din magazinele Mirano, reprezentata de brandul francez Delsey, nu isi tradeaza constanta nevoie de evolutie.
Tocmai acest atribut, lightness, este si cel care pregateste vedeta acestui sezon, cel mau usor troller din lume, produs lansat international primavara aceasta si va fi disponibil publicului roman in reteaua magazinelor Mirano din intreaga tara.

Pret: 172 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod