Tricotaje retro-rock. Iata cum le poti purta in aceasta iarna!

Forme indraznete, accente rock-glam si o atmosfera urbana s-au „impletit” in catalogul de iarna a liniei „young” M Missoni. Capse si tinte, piele si transparente, sunt reinterpretate de brand-ul italienesc care si-a propus sa dea un aer feminin tinutelor de inspiratie rock cu ingfluente din moda anilor 80
Piese din tricotaje fine au fost accesorizate extravagant cu bratari, curele, hamuri si brauri din piele, mixate cu ciorapi cu dungi si genti postas rotunde, balerini loafers si sandale cu toc gros din material tricotat.      

Surprinse pe strazile si in docurile Barcelonei, fotografiile au fost imortalizate de olandeza Viviane Sassen, avand-o  ca protagonista pe Kristin Liljegren, un model de origine daneza. Inspirata din stilul solistelor Blondie, Annie Lennox sau Pattie Smith, colectia „In the city” (disponibila in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City) readuce in centrul atentiei zig-zag-urile, dungile si figurile geometrice, specifice brand-ului M Missoni.

Anul acesta, imperiul Missoni a implinit 60 de ani de existenta.
Pentru familie a fost un an cu multe tragedii, dar si cu un motiv de bucurie: nasterea mostenitorului Otto Hermann Amos, in luna septembrie a acestui an. Numit Otto dupa raposatul OttavioMissoni si Hermann din partea familiei tatalui, pilotul de curse Eugenio Amos, bebelusul reprezinta cea de-a patra generatie a familiei Missoni.


El nu a fost aratat inca presei, dar Margherita Missoni care este un mare fan Instagram, a pozat cateva fotografii cu lucrurile bebelusului. Otto doarme intr-un carucior vintage, realizat in stil balinez, are pernute cu inscriptiile Mama si Papa, realizate de stilistul Coco Brandolini si un adorabil pulover tricotat bleu cu numele lui.   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod