Tricotaje premium

Cu o noua imagine fresh si moderna, Smirodava propune pentru sezonul toamna-iarna 2018-2019 o colectie de tricotaje atipice care se vor comercializa exclusiv pe site-ul romanesc www.fashionsense.ro. Brandul cu traditie in tricotaje va participa in cadrul Coterie din New York cu o linie originala incadrata in tendintele actuale- toate tinutele sofisticate fiind desenate si gandite de designerul Andreea Tincu.
Piesele cu adevarat speciale se remarca prin croiala atipica, mixul de culori tonice, imprimeurile grafice si imbinari neobisnuite de texturi si materiale pretioase. Firele spectaculoase de bucle, lurex si matase se pliaza unor piese pretioase pretabile pentru zona de coktail sau party.uri festive iar variantele clasice din bumbac in combinatie cu fire elastice promit tesaturi casual de lux.

Pantalonii culottes si variantele largi in stilul anilor 70’ se alatura unor bluze tunica croite lejer pentru un look feminin cu alura artsy in timp ce bluzele cu maneca raglan devin un punct de atractie in momentul in care se combina cu fustele maxi cu linie usor evazata.Suprapunerile de piese ar putea fi un alt atu al liniei, variantele  subtiri din tricot cu fir metalic se suprapun cu piese groase pentru un look fashionable de podium, iar combinatiile de alb/negru dau o alura royal -sport outfiturilor.

Tonurile de verde menta se combina armonios cu detaliile geometrice de negru creind un efect vizual dinamic, iar nuantele de mov intens se mixeaza ideal pentru a reliefa un design armonios.Siluetele au o dinamica actuala atat prin croiala oversize cat si prin tonurile echilibrate folosite de catre designer iar lungimea medie a rochiilor poate avantaja cu stil orice silueta.

Jocurile de intarsii animal print sau cele geometrice aduc un plus de originalitate tinutelor iar asimetriile completeaza creatiile speciale.Daca iti doresti o piesa vestimentara  premium si timeless poti intra pe site-ul www.fashionsense.ro pentru a achizitiona un item cool pentru garderoba ta de  sezon.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod