Trench-ul - O vedeta de sezon

In acest sezon, mai mult decat oricand, trench-ul e vedeta. Pentru ca aceasta piesa vestimentara fara de seaman vine sa iti ofere o mare libertate stilistica. Vine sa te ajute la restructurarea liniilor stilistice ale garderobei tale.

Daca nu ai inca un trench in garderoba, te ajuta La Femme Romania. Ai de ales intre culori neasteptate: ciclam, galben, bleu, mov, verde. Trench-ul are o aura de atemporal. Si e musai sa stii: de trench chiar nu poti scapa. E iconic si te ajuta sa treci peste toate furtunile stilistice ale vietii.

De ce? Pentru ca e mereu gata de orice interpretari, de orice bucurie si de orice vreme nabadaioasa de primavara.

Trench-ul este un adevarat inaintas al modei, creat in 1914 de catre Thomas Burberry ca sa imbrace ofiterii de armata. Iar acum e o piesa de nelipsit in prezentarile de moda. E o piesa care poate intra atat in garderoba masculina, car si in cea feminina. Este acel "ceva" care iti poate scoate tinuta din  anonimat. Linia sa stricta si structura sa austera poate fi contrabalansata de rochiile inflorate care razbate de sub poalele sale, de catre o esarfa colorata sau de o brosa plina de personalitate.
Pentru ca trench-ul vrea si poate sa uimeasca pe oricine. Il poti comanda online de pe www.lafemme.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod