Trei noi branduri internaționale de fashion în Shopping City Timișoara

Cropp, House și Sinsay ajung pentru prima dată în Timișoara
Astăzi, 23 iunie, Shopping City Timișoara sărbătorește inaugurarea a trei noi spații aparținând grupului polonez LPP, aceste concepte aflându-se în topul celor mai spectaculoase dezvoltări în 2016, în România.

Suntem încântaţi să le oferim vizitatorilor noștri o experiență de shopping diversificată. După inaugurarea celor mai noi și complexe magazine ale retailerului Inditex, mai exact Zara, Bershka, Pull&Bear și Stradivarius, inaugurarea în premieră în Timișoara a brandurilor Sinsay,  House și Cropp, ce vor fi urmate de Reserved, poziționează Shopping City Timișoara ca locația numărul 1 în fashion pe zona de vest a României.
Avem convingerea că produsele oferite de cele trei noi magazine vor fi pe gustul celor care ne trec pragul și pregătim noi surprize pe segmentul modei până la finele anului
”, a declarat Caterina Rățoi, Marketing Manager Shopping City Timișoara.

Colecțiile SiNSAY se adresează tinerelor aflate în căutarea inspirației de zi cu zi și ținutelor originale. Diversitatea, creațiile originale bazate pe tendințele actuale, modelele și imprimeurile curajoase – toate sunt caracteristice brandului SiNSAY. Vorbesc de la sine tricourile cu design și print-uri îndrăznețe, precum și accesoriile lor originale. În colecțiile actuale, clienții SiNSAY pot găsi un mix de modele fine, culori pastelate și culori melanj.
Varietatea materialelor folosite și diversitatea de stiluri creează o colecție interesantă pentru toate fetele tinere!

HOUSE – brand-ul tinerilor și al sunetelor. Creativ, îndrăzneț și fără compromisuri. HOUSE este, cu siguranță, un brand pentru toți cei care iubesc muzica bună, libertatea și distracția spontană. În prezent, HOUSE deține 210 magazine în Polonia și 115 în străinătate.HOUSE reprezintă două linii de fashion, care variază: două pentru femei și două pentru bărbați.

Primii clienți care îi vor trece pragul vor beneficia în data de 23 iunie de 30% reducere. Discountul se aplică la casa produselor care nu sunt implicate in altă campanie promoțională.Tot în HOUSE, pe durata primelor 4 zile, se vor oferi la fiecare tranzacție câte un cupon de discount -25% la achiziții viitoare.
Un DJ va anima atmosfera pe toată durata zilei de deschidere astfel încât clienții să aibă cea mai distractivă sesiune de shopping!

Un brand pentru tineri, fondat in 2004, CROPP se adresează celor care apreciază relațiile apropiate și doresc să își manifeste independența prin stilul vestimentar. CROPP este partener la multe evenimente adresate artiștilor și tinerilor care își cultivă pasiunile. Recent, brandul a susținut printre altele Cropp Tattoo Konwent – un eveniment care atrage artiști și fani pasionați de arta tatuajelor din toate colțurile lumii, precum și Urban Forms Festival în Łódź, promovând arta stradală. CROPP își așteaptă clienții timișoreni cu oferte speciale: până la 50% reducere la articolele selectate.

Pe lângă aceste deschideri în zona de fashion, extinderea ofertei de retail pentru vizitatorii Shopping City Timișoara va continua și în luna iulie cu inaugurarea unei noi cafenele Starbucks, urmând ca în perioada următoare să fie deschis și primul magazin Reserved din Timișoara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod