Trăieşte viaţa în culori şi captează spiritul de Sărbătoare

Disponibili în trei nuanţe calde pentru a capta spiritul de Sărbătoare al sezonului, noii sneakerşi ECCO COLOUR scot în evidenţă stilul feminin.
"Colecţia ECCO COLOUR este inspirată din viaţa dinamică a femeilor extraordinare. Dorim să le oferim femeilor o modalitate de a celebra Sărbătorile de Iarnă prin infuzia de culoare plină de energie în aspectul lor.", spune Sarah Nordby Fill Rodel, Senior Colour Designer.

Noua colecţie aduce o energie vibrantă oricărui look. Concepută pentru a atrage atenţia asupra purtătoarei, această nouă gamă vivace de sneakerşi coloraţi include nuanţe jucăuşe de roşu, galben şi albastru, inspirate de trei culori de top ale sezonului.

Trăieşte-ţi viaţa în culori şi captează spiritul de Sărbătoare cu noul  ECCO SOFT 3 cu un design expresiv şi o ţesătură artizanală din tricot.
Venind direct de pe catwalk, noua gamă ne propune o talpă albă ce oferă o amortizare perfectă şi un confort sporit, două aspecte importante pe care le luăm în considerare atunci când ne alegem ţinutele de petreceri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod