Totul despre Romanian Fashion Philosophy FW 18|19

Cea de-a patra ediție a evenimentului internațional de modă Romanian Fashion Philosophy s-a încheiat, iar cifrele sunt impresionante: 35 de designeri, 40 de modele, 2000 de spectatori si aproape 8,7 milioane de telespectatori, grație partenerului media internațional – Fashion Channel.

Prima zi a fost dedicata Galei Tinerilor Designeri (Romanian Fashion Design Talent Competition, powered by TINMAR), unde juriul format din Romanița Iovan, Rita Mureșan, Marzio Nocera (fondator Fashion Channel), Elena Stoica (fondator Tricotton Junior si reprezentanta a industriei textile), Andreea Oancea (TINMAR) si Roxana Dobriță (Red. Șef Beau Monde) au decis: Snobbish Breakfast, brandul tinerei Adina Grapa, va reprezenta România în finala International Young Designers Contests, iar Andreea Pleșa (studentă la facultatea de Arte și Design Timișoara) va concura în finala European Fashion Talent Design Competition.

Mirela Cioară, colega Andreei Pleșa la Facultatea de Arte și Design Timișoara, va beneficia de promovare pe tot parcursul anului pe portalul Aria Trends. Au mai participat: Cathias Edeline, Andra Andreiaș, Hanelore Schadt, Lorenzo Heel, Teodora Muscalu, Cezara Buga și Gabriela Bădină.
Prima zi de Romanian Fashion Philosophy s-a desfășurat la data de 8 Martie (Ziua Internațională a Femei), motiv pentru care organizatorii au pregătit spectatorilor câteva momente speciale, precum și cadouri surpriză oferite de Beauty One, TINMAR, Tricotton Junior, Optiplaza, Avis și Enviro Naturals.


Designerul Luiza Willems, inițiatoarea conceptului Family Fashion, a adus pe catwalk-ul de la Ambasad’Or Events 11 doamne însoțite de copiii lor, într-un moment inedit.

Colecția de haine pentru mame și copii, intitulată La Vie en Rose, le-a avut ca protagoniste pe Monica Davidescu, Livia Dilă, Diana Bișinicu, Andreea Paul, Oana Voiculeț, Carmen Dincă, Diana Bart, Daniela Palade Teodorescu, Alice Năstase Buciuta, Letiția Pescariu și, evident, Luiza Willems, însoțită de cele două fetițe ale sale. A urmat brandul Optiplaza, care a prezentat ultimele modele de ochelari ale unor branduri celebre precum: Tom Ford, Police, Furla, Miu Miu etc. Piesa de rezistență a serii a fost colecția OVER IT semnată de designerul Ștefan Muscă, o suită de peste 25 de ținute care au reflectat atitudine și mesaj – exprimate prin volume reci, supradimensionare și asimetrie.
O poveste despre lume și curaj. Colecția este o conversație la îndemâna celui care recunoaște acest limbaj, cu detalii care au rămas aparent nerezolvate.


Danube Fashion Week, organizatoarea Romanian Fashion Philosophy, a adus în fața publicului prezent în număr mare la Ambasad’Or Events, în cea de-a doua zi de eveniment, zece designeri din: Spania, Italia, Jamaica și, evident, România. Seara a fost deschisă de o colecție superbă purtând semnătura talentatei creatoare basarabence – Victoria Sava.

Momentul următor a aparținut designerilor Aria Trends (Monarh, Etelle și Noar). Larisa Lupoiu (Monarh), a prezentat o colecție concepută în concordanță cu pasiunile, preocupările și obiceiurile consumatorului modern.
Creațiile vestimentare au inclus piese comode, cu elemente feminine, ușor de integrat în ținutele chic-casual, rochii de cocktail și rochii de eveniment, care conferă acea notă de eleganță și complimentează femeia pentru a fi o apariție memorabilă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod