TOMMY HILFIGER PREZINTĂ SPECTACOLUL DE MODĂ TOMMYNOW PRIMĂVARĂ 2019 ÎN PARIS

Brandul TOMMY HILFIGER anunță evenimentul de modă experiențial TOMMYNOW Primăvară 2019 care a marcat lansarea la nivel global a primei colecții colaborative TommyXZendaya realizate de Tommy Hilfiger în parteneriat cu Zendaya, actriță americană și ambasadoare a brandului în întreaga lume. Spectacolul a avut loc la Théâtre des Champs-Elysées în Paris, pe 2 martie 2019.
“TOMMYNOW Presents TommyXZendaya” a adus la viață inspirația colecției, celebrând și onorând femeile puternice, emblematice din cultura pop americană a anilor ’70, precum și prezentarea de modă Battle of Versailles din 1973 și mesajul puternic transmis de modelele americane care au urcat pe podium.

Evenimentul de Primăvară 2019 a fost organizat sub formatul Tommy Hilfiger “See Now, Buy Now”, având ținutele disponibile printr-un ecosistem de canale de cumpărare rapidă în peste 70 de țări.

Spectacolul a fost încheiat de pop star-ul anilor ‘80 Grace Jones, și a prezentat de asemenea alte supermodele emblematice pentru anii ‘70, ‘80 și ’90, inclusiv Pat Cleveland, Beverly Johnson,  Beverly Peele, Veronica Webb, Debra Shaw și Chrystèle Saint Louis Augustin, Brandi Quinones.
Din distribuție au făcut, de asemenea, parte Jourdan Dunn, Winnie Harlow, Anita Marshall, Thais Borges și Carissa Pinkston.

Printre invitații din primul rând s-au numărat soția lui Tommy Hilfiger, Dee Hilfiger, Audrey Hilfiger, Ally Hilfiger, Lewis Hamilton, Maggie Jiang, Chanyeol Park, Yara Shahidi, Carine Roitfeld, La La Anthony, Tyra Banks, Heron Preston, Bethann Hardison, Kollin Carter, Sabrina Dhowre, Olivia Palermo, Johannes Huebl, Asia Jackson, Janelle Monáe, Gigi Hadid, Lucas Jagger, Emma Thynn Viscountess Weymouth, Thylane Blondeau, Tina Kunakey, Charlotte Le Bon, Benedetta Porcaroli, Bebe Vio și Sveva Alviti.

CINE:     Dee Hilfiger a purtat un costum stil pajama din HILFIGER COLLECTION cu dungi albastre de paiete și culori contrastante.

Lewis Hamilton a purtat un hanorac gri din colecția TommyXLewis Primăvară 2019, jeans și sneakers albi, precum și o jachetă și o cămașă în carouri din colecția TOMMY JEANS Primăvară 2019.

La La Anthony a purtat o jachetă de stradă TOMMY JEANS.

Tyra Banks a purtat p eșarfă și o bluză inspirate din zodiac, jeans și cizme vișinii din piele, toate din colecția TommyXZendaya Primăvară 2019.

Gigi Hadid a purtat o rochie din piele vișinie și cizme vișinii, ambele din colecția
TommyXZendaya Primăvară 2019.

Charlotte Le Bon a purtat un costum în dungi TommyXZendaya Primăvară 2019 și un top alb făcut pe comandă, marca TOMMY HILFIGER.

Jasmine Sanders a purtat un top alb din mătase, un blazer alb din mătase, jeans cu talie înaltă și pantofi, toate din colecția TommyXZendaya Primăvară 2019.

Sami Miro a purtat o bluză de mătase HILFIGER COLLECTION Primăvară 2019, jeans TOMMY JEANS Primăvară 2019, sandale aurii TommyXZendaya Primăvară 2019 și o eșarfă vintage.

Caro Daur a purtat un blazer în dungi și cizme vișinii din piele, ambele din colecția TommyXZendaya Primăvară 2019, și o curea din piele neagră HILFIGER COLLECTION Primăvară 2019.

Audrey Hilfiger a purtat o bluză albă din mătase, o haină vișinie din piele, jeans închiși la culoare și pantofi, toate din colecția TommyXZendaya Primăvară 2019.


UNDE:    “TOMMYNOW Presents TommyXZendaya”
Théâtre des Champs-Elysées
Paris, Franța

#TOMMYNOW
#TommyXZendaya
#TommyHilfiger

Instagram: @TommyHilfiger
Snapchat: TommyHilfiger
Twitter: @TommyHilfiger
Facebook: Tommy Hilfiger
YouTube: Tommy Hilfiger

CÂND :    Sâmbătă, 2 martie 2019

IMAGINI:    newsroom.tommy.com

Photo Credit:    Datorită amabilității lui Tommy Hilfiger

Editorial Credit:    HILFIGER COLLECTION, TOMMY JEANS, TOMMY HILFIGER, TommyXLewis, TommyXZendaya
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod