Tommy Hilfiger lansează colecţia TOMMYXGIGI, sezonul Toamnă 2017

Colecţia capsulă TOMMYXGIGI, Sezonul Toamnă 2017 este cea de-a treia colecție creată de către Tommy Hilfiger în colaborare cu supermodelul internațional și ambasadorul brandului - Gigi Hadid.Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță lansarea colecţiei TOMMYXGIGI, sezonul Toamnă 2017, creată de Tommy Hilfiger în colaborare cu supermodelul american și ambasadorul global al brandului Gigi Hadid.

Capsula include articole sport pentru femei, încălțăminte și accesorii, inclusiv ceasuri și ochelari de soare, și va avea premiera la show-ul TOMMYNOW "See Now, Buy Now" din cadrul London Fashion Week, în data de 19 septembrie 2017. După lansarea de succes a colecțiilor colaborative TOMMYXGIGI, sezonul Toamnă 2016 și Primăvară 2017, Gigi Hadid continuă ca brand ambasador Tommy Hilfiger womenswear pentru următoarele două sezoane și va continua să fie co-designer la colecția TOMMYXGIGI din primăvara anului 2018.



"Sezonul Toamnă 2017 este despre rock-and-roll și a îmbrățișa un spirit rebel," a declarat Tommy Hilfiger. "Gigi și cu mine am dorit ca acest sezon să se simtă ca fiind glamorous şi puțin îndrăzneț și ne-am distrat foarte mult cu schiţele. Întotdeauna am considerat că Gigi este un fashion icon, iar cu cea de-a treia colecție capsulă ea reuşeşte să estompeze graniţele dintre modă și rock-and-roll."  Colecţia capsulă TOMMYXGIGI, Sezonul Toamnă 2017 îmbină atitudinea rebelă cu o reinterpretare mai feminină. Celebrând anii '90 și stilul emblematic rock-and-roll, ţinutele se joacă cu proporții supradimensionate și influențe atletice. Materialele statement ocupă un loc central prin ţesăturile de lux din catifea, piele lucioasă, denim şi flanel. Logo-urile sunt împodobite cu accesorii metalice, iar tartanul exclusiv Tommy Hilfiger este suprapus cu un imprimeu albastru în formă de stea, caracteristic Tommy. Imaginează-ţi ca reprezintă tot ce este mai bun din anii 90, având o reinterpretare glamour-rock, nonconformistă, relaxată şi effortlessly cool.



"Colaborarea cu Tommy a fost o introducere minunată în lumea designului și m-a învățat să-mi exprim individualitatea și să găsesc inspirație în tot ceea ce mă înconjoară," a declarat Gigi Hadid. "Ca și în cazul celor două capsule anterioare, am rămas fidelă stilului meu personal, îmbinând interpretarea personală cu ADN-ul brandului în fiecare piesă a colecției." Tommy Hilfiger are o istorie îndelungată de colaborări cu artişti care au inspirat cultura pop. Colaborările din trecut i-au inclus pe David Bowie, Iman, Beyoncé, Naomi Campbell și Charlotte Gainsbourg. De asemenea, brandul are o listă impresionantă de modele de top, printre care Bella Hadid, Kendall Jenner, Hailey Baldwin, Taylor Hill, Georgia May Jagger, Joan Smalls și Stella Maxwell.  Colecţia TOMMYXGIGI, Sezonul Toamnă 2017 va fi disponibilă în magazinele Tommy Hilfiger la nivel global, prin intermediul partenerilor selectați. Prietenii și folowerii brandului sunt invitați să se alăture conversațiilor din social media folosind #TOMMYXGIGI, @TOMMYHILFIGER și @GIGIHADID.



TOMMYNOW - În Septembrie, toamna lui 2017, colecția TommyXGigi va fi prezentată în premieră la cea de a treia ediție TOMMYNOW, See now, buy now, lansarea colecției de podium la nivel global, din cadrul London Fashion Week. TOMMYNOW reduce la maxim distanța dintre nevoia consumatorilor de a fi mulțumiți pe loc și infrastructura calendarului tradițional de retail. Platforma convertește vizibilitatea în comerț și combină moda cu entertainment-ul pentru a crea o experiență de brand care implică un public global.



Am creat un acces simplu și direct la colecțiile noastre printr-un ecosistem de canale globale de cumpărături în mai mult de 70 de țări, incluzând vânzarea prin parteneri și magazinele Tommy Hilfiger, social media, shoppable livestream, si I.A., robotul conversațional de comerț, powered by TMY.GRL, din Facebook Messenger. În fiecare sezon, spiritul nostru vizionar și dorința de a sparge convențiile conduc la soluții inovative care declanșează vârfuri extraordinare de vânzări și implicare în rândul consumatorilor noștri, îmbunătățind și vânzările prin intermediul partenerilor. În calitate de unul dintre cele mai recunoscute branduri de lifestyle, ne continuăm rolul de lideri în deplasarea podiumului/colecțiilor cât mai aproape de consumator și construim drumul pentru viitorul retail-ului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod