Tommy Hilfiger- concept store nou in AFI Cotroceni

SARKK S.A, distribuitorul exclusiv pentru Tommy Hilfiger în România, a deschis noul concept store Tommy Hilfiger în AFI Cotroceni, începînd cu 8 septembrie 2017. Noul design gobal de concept store fuzionează ADN-ul și moștenirea brandului cu finisaje moderne și curate, precum și cu o estetică luminoasă și aerisită. Panouri mari de sticlă umplu spaţiul cu lumină naturală, în timp ce finisajele lucioase îi dau un aer pur, contemporan. Lansarea noului concept store celebrează, de asemenea, colecţiile din sezonul Toamnă/Iarnă 2017 care includ îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii.
 
Parte a acestor colecţii este acum deja faimoasa capsulă TommyXGigi, colaborarea cu supermodelul internaţional Gigi Hadid, aflată la a treia ediție, care îmbină atitudinea rebelă cu o reinterpretare mai feminină.

Ținutele se joacă cu proporţii supradimensionate și influențe atletice. Materialele statement ocupă un loc central prin ţesăturile de lux din catifea, piele lucioasă, denim şi flanel. Imaginaţi-vă ca reprezintă tot ce este mai bun din anii 90, având o reinterpretare glamour-rock, nonconformistă, relaxată şi effortlessly cool.

Magazinul Tommy Hilfiger din AFI Cotroceni prezintă de asemenea Women Sportswear & Men Sportswear din sezonul Toamnă/Iarnă 2017. Aceste colecții portretizează atitudinea rebelă ce caracterizează anii 90 și se joacă cu croieli contrastante, proporții supradimensionate și influențe atletice.

Stilul rock-and-roll ocupă un loc central împreuna cu stele, ţinte și materiale statement. Într-adevăr, The American Alternative!

Colecţiile Toamnă/Iarnă 2017 sunt disponibile în magazinele Tommy Hilfiger din întreaga ţară. Iar pe 19 septembrie pregătiţi-vă să fiţi uimiţi de fantasticul show TOMMYNOW care va avea loc la Londra!   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod