Tommy Hilfiger anuntă lansarea colectiei Tommy Jeans

In campania ‘Tommy Jeans’ apar modelele Lucky Blue Smith, Anwar Hadid si Sofia Richie.
Tommy Hilfiger, companie detinută de PVH Corp., anuntă lansarea colectiei de primăvară 2017 Tommy Jeans din cadrul Hilfiger Denim. Tommy Jeans marcheaza iconic anii '90, cu logo-ul brand-ului folosit cu îndrăzneală în toate piesele pentru bărbati si femei. Colectia este disponibilă in magazinele Tommy Hilfiger selectate la nivel mondial, începând cu luna mai 2017.  Campania Tommy Jeans prezintă modele si influenceri din social media, precum Lucky Blue Smith, Anwar Hadid si Sofia Richie.
Smith a apărut anterior în campaniile Tommy Jeans din primăvara anului 2016 si în toamna lui 2016, alături de modelul Hailey Baldwin. Gigi, fratele lui Bella, Anwar Hadid, si fiica lui Lionel Richie, Sofia, aduc o nouă perspectivă asupra campaniei, care a fost realizata în Los Angeles de către influencerul din Instagram, Bryant Eslava.

"Capsula Tommy Jeans se referă la mixarea patrimoniului nostru din anii '90 si a stilurilor iconice din arhivele noastre cu influentele culturale pop de astăzi", a declarat Tommy Hilfiger.
"Lucky Blue Smith, Anwar Hadid si Sofia Richie reprezintă spiritul tineresc, răzvrătit si aduc o noua perspectiva la clasicul denim oferit în colectie. Privind înapoi în această epocă, îmi aminteste de unele intamplari incredibile - de la primele noastre colaborări cu muzicieni si celebrităti la pasiunea noastră continuă de a sărbători cultura pop."

Colectia de primăvară 2017 Tommy Jeans se joacă cu pasteluri spălate în nuante de rosu, alb si albastru, si cuprinde modele de inspiratie culturală stradală, cu logo-uri pe talie si influente atletice, care dau vibe-ul unui peisaj urban.
Colectia pentru femei cuprinde tricouri si bluze jachete, jachete de denim pastelate si pantaloni scurti de jeans, în timp ce piesele pentru bărbati prezintă elemente esentiale de denim Americana, inclusiv jeans, pantaloni scurti si jachete.  Influencerii mondiali fotografiati in Tommy Jeans sunt Gigi si Bella Hadid, Zayn Malik, Suki si Immy Waterhouse, Jourdan Dunn, Caroline Vreeland si Nash Grier.  In Romania, colectia Tommy Jeans se gaseste in magazinele Hilfiger Denim din Bucuresti, aflate in Park Lake Mall si Mega Mall.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod