Tommy Hilfiger a prezentat colectia Spring 2017 Hilfiger Edition

Tommy Hilfiger, companie detinută de PVH Corp. anunță că Tommy Hilfiger a prezentat colectia Spring 2017 Hilfiger Edition în data de 13 iulie 2016, în Manhattan în cadrul New York Fashion Week: Men’s.

Hilfiger Edition celebrează piesele iconice ale unei garderobe moderne. Viziunea sa depășește formele familiare și codurile clasice, preluând piese indispensabile din arhiva Tommy Hilfiger pentru o reinterpretare avangardistă. Fiecare piesă deține o valoare intrinsecă, încurajând astfel o nouă viziune asupra tradiționalui până acolo unde moștenirea americană se îmbină cu cultura pop.

Pentru sezonul de Primăvară 2017 regăsim trimiteri către stilul sportiv al anilor ‘70 și The Ivy League, dar croielile s-au modificat, proporțiile sunt diferite iar detaliile dezvăluie noi posibilități creative.
Imprimeurile sunt piatra de temelie a colecției. Modelele florale, bandana și liniile sunt prezente în combinații neașteptate pentru un efect proaspăt, ce reiese prin jocul de mozaic cu formele nedefinite oferind o îmbinare grafică. Compleurile și pijamalele sunt în același timp spontante cât și elegante, depășind ideea convențională de seturi asortate prin adăugarea imprimeurilor tropicale sau a pantalonilor scurți, ca parte din ansamblu.

Ținutele de exterior devin casual prin croieli sport care se regăsesc la pullover și jachete barracuda, iar jacheta din denim are margini întoarse fiind inspirată din uniformele de lucru.  Tricotajele își păstrează forma dar diferă ca structură.
Cămășile și pantalonii chinos, ambele piese reprezentând fundația vocabularului Hilfiger, au croieli supradimensionate printr-un puzzle de material iar gulerele tricotate polo sau dungile laterale conferă o simplitate contemporană în structura lor. Fiecare ținută devine mai zglobie cu accesorii precum pălăriuțe, genți sport din piele, sneakerși retro și tivuri laterale din sfoară.

În acest sezon Tommy Hilfiger prezintă o linie de piese esențiale noi, care oglindește stilul bărbatului actual.
Este o abordare durabilă a noului stil global, pentru care nu există perimare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod